返回列表 發帖
聰呀聰 找不到胸
HOTMAN 發表於 2016-6-29 00:21

琪呀琪 找得到 是對的終於會碰到

SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

希望有人幫我Direct Message "King Kworb" ()
問佢可唔可以幫手加番一頁顯示香港地區既 Itunes Popularity  ...
matthew1990 發表於 2016-6-29 00:25

唔可以!
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

蝦?
nicholashin 發表於 2016-6-29 01:14

Red mr.而家真係做到超平

睇嚟真係比對家食得好勁
HOTMAN 發表於 2016-6-30 00:05

red Mr d食物感覺上差左

而家連啲獨家歌都剩番好少 (其實多番金牌大風啲歌,不過啲人都過哂氣,我冇朋友會選黎唱)
不過嗰度啲英文 ...
matthew1990 發表於 2016-6-30 00:16

可能我環球之友
我覺得redmr d歌吸引好多
如果有埋千千d大作就完美

我係呢度新仔嗄 攪完拍烏繩
HOTMAN 發表於 2016-6-30 00:17

近排我約親都失敗
得某幾個美會員做鐵膽

matthew1990 發表於 2016-6-30 00:22

環球有戀人 愛我就吻我 一 請放心上我 無條件 淫呻馬拉松 黑洞 你今天快樂嗎 認 圓 月球下的人 雙雙 其後 戀愛為何襪 etc
好多大作
仲有得唱霏霏既豔羨 睇霏霏美腿

可能cut哂cost
matthew1990 發表於 2016-6-30 00:25

難食左又細份左
上次去食晚飯 叫個牛加薯菜
頂 超細舊

咁你而家約多次 約埋我同HOTMAN囉
nicholashin 發表於 2016-6-30 00:26

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-6-30 00:29

可惡 冇人想唱吳雨霏
全部都係劣質樂迷呀!

我通常食鰻魚炒飯
matthew1990 發表於 2016-6-30 00:30

原來你鍾意炒飯。。。

最近發現原來我啲朋友竟然識唱「我本人」
注意,係全首! ...
matthew1990 發表於 2016-6-30 00:32

一定係霏霏既第九位折服
hello大家好 我係kary吳雨霏 送比大家我既新歌 我本人

HOTMAN 發表於 2016-6-30 00:34

唱K藝術在克制

驚唱衰霏姐
HOTMAN 發表於 2016-6-30 00:34

同霏霏比 大家都係唱好緊霏!

HOTMAN 發表於 2016-6-30 00:38

其實我就唔鍾意同人疊聲 因為聽唔到自己唱乜
有自覺一人點d is ok
一個人solo緊個陣 另外兩三個人又可以吹下水 幾開心

反霏可恥
HOTMAN 發表於 2016-6-30 00:39

話說我而家聽緊就有就有

HOTMAN 發表於 2016-6-30 00:43

咁福佳既…

其實redmr仲有個好處
正正因為佢歌比較少 又唔會偷歌
通常大家都可以唱得哂揀左既歌仲有淨

不如你反插霏霏啦
可以唱就有就有 狼狼 control 同埋 the present
-Prince- 發表於 2016-6-30 00:48

插霏霏

HOTMAN 發表於 2016-6-30 00:46

除非全場都係霏粉,。。

一言為定架 你點廣東歌比其他人既感覺 同你對點五月天o個位既感覺 係一樣既 而唔係你之前所 ...
nicholashin 發表於 2016-6-30 00:51

我聽日個班fd子有一個係只唱霏霏 唔唱其他歌
HOTMAN 發表於 2016-6-30 00:56

霏粉萬歲
佢英文名係咪得4個字母

煮好宵夜了

唔尖叫唔嗌唔唱漿飲多啲含檸檬熱飲應該可以頂耐啲
matthew1990 發表於 2016-6-30 14:28

唱Gin Lee唔好唱Falling 唱100次月球下的人應該冇事

唔怕四萬,只怕萬一

感覺上而家真係冇乜人聽廣東歌 (連我啲中同都冇聽)
有時唱K 我都 ...
matthew1990 發表於 2016-6-30 14:02

唱情愛小品

笑死我
matthew1990 發表於 2016-6-30 14:55

雙雙個key都太高 chur上去好辛苦
月球下的人淡d

好唔鍾意啲mv咁
Aarif 既 You're my everything 同 美扯 既 你瞞我瞞 都係咁 ...
matthew1990 發表於 2016-6-30 17:01

你瞞我瞞mv really so pun
我本人個「我婆婆好邪惡」都幾…

咁你兩個互相帶個伴一齊去唱k囉
然後發現係同一個人
nicholashin 發表於 2016-6-30 18:25

第二句好惡毒

無辦法,好多 吳雨霏 嘅fans都係好長情念舊嘅
到依家2016年 啲霏粉(eg JohnJohn)仲係講緊 2014年嘅艷羨{:1 ...
kayzzz 發表於 2016-7-1 01:11

豔羨 16>3>2>1>2>1>20

bagfgfcde 發表於 2016-7-2 23:59

除了歌曲唱出自己心聲外,祖兒希望透過這次MV,製作出屬於雙子座的創舉,於是上網招攬「雙子們」自拍歌曲短片,並獲圈內朋友積極響應,包括李嘉欣、黃偉文、阮兆祥、佘詩曼、周秀娜、鄭欣宜、林奕匡、吳雨霏、馬天佑等,當中有人造型吸引,亦有人動作鬼馬,另加一班朋友及歌迷,合共超過一百人參與!

霏霏係吸引定鬼馬@@

八月去澳門見蝦餃老母
nicknicknick 發表於 2016-7-4 22:43

佢前兩日係美國登台 係酒店食食下lunch個陣巧遇槍擊事件 仲要係個台講返出黎

髮下力先

CM 小白係咪 = 小白吳
賴爽 發表於 2016-7-7 21:08

最好的債呢

明天早上打政棍!
政棍大肆破壞香港!天怒民怨!
破天荒同一地點連續三個聲討!
聲討一)強烈譴責何俊仁,
涂僅伸!濫用一國兩制包庇罪犯!
破壞法治!

邊個黎

遊客          02:26          註冊為新會員

我要影相
hinz 發表於 2016-7-12 16:49

影咩相   

死淫娃LOK係咁摸佢
hinz 發表於 2016-7-12 18:15

漁民lok?@@

【想當年】retake 某as e/d/d/d/u 最後有 e
seeseetv 發表於 2016-7-13 16:39

我C/A/C/C/B(好似冇記錯)最尾都係C

我想講佢個樣有啲Yum啫
matthew1990 發表於 2016-7-15 09:38

今天開始第一版個封面...
(其實我係因為個封面先買 點知d歌咁好聽)

原來你有買
第一次聽到有人買呢隻碟咋我
matthew1990 發表於 2016-7-15 10:53

隻碟正喎
everything我都有買

已經搵唔番第一隻碟
艾石仔 發表於 2016-7-15 13:53

第二版先激罕
不過我個隻第一版黎=.=

你買碟嗰陣有冇怕醜?
matthew1990 發表於 2016-7-15 18:28

係都衛蘭隻瑜珈碟怕醜啦

準備訓了。。。

子小member 呢度無老人家了
釘釘 發表於 2016-7-18 21:43

mean

對頒獎禮仍有期盼

臨近年終頒獎禮,近日不少巨星宣告將不出席,獲獎無數的千嬅反而表示:「只要有好作品推出,仍然對頒獎禮有期望。」千嬅亦談及對現今樂壇頒獎禮的看法:「沒出席幾年了,原因是我沒有報名,即是沒有做過任何音樂。我覺得新人與一線歌手都需要去頒獎禮的,或許有些人會不屑,但那是幼稚園、小學、中學,到大學的過程。新人需要經過這些關口才能發展成全面的歌手,我是過來人,我曾經好『恨』獲獎,曾經很有目標,沒有目標不會追求、不會發力。」

我好想多謝一個人,我知道佢其實好細膽,亦唔算係一個好有自信心嘅人。但佢喺10年前做了一個決定,令到我喺過去10年裡面有機會可以好放膽咁去追求自己嘅夢想,去做我自己想做嘅事。

matthew1990 發表於 2016-7-21 10:54

我覺得祖兒個效果幾好....泳兒同陳柏宇都係...

如果頒獎禮真係根據嗰年作品質素/人氣頒獎, 咁老人家去我絕對接受
但若果只係睇資歷地位/關係頒獎既話, 啲 ...
matthew1990 發表於 2016-7-20 10:05

嬅嬅最好

鄉土有謝安琪新碟download@@
jose 發表於 2016-7-23 23:29

金碟???