返回列表 發帖
疏忽了趕快去補,趁還未老
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

Support ak
美浩同美祖都一樣有三首冠軍歌
Wonders 發表於 2017-1-1 15:59

但都係冇無人知道雙子座
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

由頭到尾係得容氏鍾情首歌 我地班fans大部分都唔鍾意
Wonders 發表於 2017-1-1 16:04

睇黎我同美祖口味相似
我都係唔鍾意分身術

睇返先發現原來千嬅兩首十大

AK TOP20 2016 年度總結
各主要獎項十強

年度專輯十強:
Blaster - Keep Moving Forward
Gin Lee - beGin
...
akk 發表於 2017-1-3 18:10

原來今晚
live我就追唔到
不過高興beGin入圍
呢張係好襟聽專輯

歡迎黎到歌曲十大下半場 放負之夜
本來想將序幕既#jungle留係今日 不過都係唔想今日d歌太沉重
好 開始

AK  ...
akk 發表於 2017-1-4 20:13

omggggggggg
瀰漫呀
我愛你

AK TOP20 2016 年度歌曲第四位

歌曲在對的時候推出確實會事半功倍,而對我而言,《瀰漫》和《鳴》正是在對 ...
akk 發表於 2017-1-4 20:29

omgggggggg
又係瀰漫同嗚擺埋一齊

AK TOP20 2016 年度歌曲第二位

繼續負能量系列。

「今天我,在唱今天我;明天我,又再唱今天我。」
兩句 ...
akk 發表於 2017-1-4 20:58

點解今天我會唱該死的快樂

YES 無乜自己作既語句 偏偏好有意思

已改
akk 發表於 2017-1-4 21:17

今天我反諷好正
山林道至尊歌

原來今年我同你撞左咁多歌

祖祖無十大
恭喜你可以同我一齊除祖粉榜之名
CunninG 發表於 2017-1-4 21:22

祖粉不再
唔知祖祖會唔會痛失女金

我發現祖粉今年都冇比祖兒十大
除左John會員之外
bagfgfcde 發表於 2017-1-4 21:36

邊個先係真祖粉昭然若揭

Gin Lee勇奪最佳白果

雖然佢無獎 但係如你所講
begin真係幾耐聽 間唔中都會拎返出黎聽下

thanks so much  
其實有 ...
akk 發表於 2017-1-10 03:39

等我瘋狂狙擊容祖兒先
btw有心機先慢慢再覆其他