返回列表 發帖
隻歌真係好正
正到不得了
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

有d位諗起橙海
又有d位諗起林憶蓮既世界快樂
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

唔知係咪首live
所以未敢原key 上個段
victor1991415 發表於 2018-12-16 00:19

聽埋後面雙雙
似乎佢狀態麻麻

GIN LEE今年plug嘅一首比一首好聽 5分
kyx163 發表於 2018-12-17 17:50

今年Gin Lee真係好正

Gin Lee好靚
但小心揸車呀

通常都係拍完好耐差唔多出街先放風架啦
好多電台錄音訪問都係咁
明明錄左好耐但出左街先話咩「日前接受訪 ...
kaytse 發表於 2018-12-21 21:23

環球通常會出MV前一日預告
信 都係咁

聽咗好多次後,聽得出Gin把聲變化都幾多下
Nathan 發表於 2018-12-19 23:48

真係好正
佢唱腔好多變

失望 平時同AGA扮friend戲好好多
可能對住女仔識做戲啲
JasOh103 發表於 2018-12-23 16:32

Gin Lee明明想抱緊條仔
但就要扮趕走佢

Gin Lee身材好好
完咗演唱會成半年都仲keep到
hehehaha 發表於 2018-12-23 17:38

天生唔恨得咁多

風靡比今年gin派嘅其他歌都好聽好多呀
就係嗰MV真係難以形容……
JasonKong 發表於 2018-12-30 14:26

如果其他歌都5分
呢首簡直6分

唔好咁啦
個MV 好趕住拍...好明顯係拿拿臨年尾出多隻歌 整埋個MV爭獎LA
唔通你想好似_ _咁又出隻歌之後N個 ...
thomas199028 發表於 2018-12-30 19:45

我都係鍾意聽歌多過睇MV
反正歌先係主菜
MV加到分就加 加唔到就算

拍到咁 HEA
仲要唔戴安全帶做司機車 3 條女
係咪告得?
hissorhk 發表於 2018-12-30 22:28

Gin真係要小心交通安全
香港唔係大馬呀...

好想聽牙煎唱大肆慶祝
跳自信舞
b01091018 發表於 2019-1-1 20:47

好正