返回列表 發帖
其實美餃 d 演唱會真係好十年如一日
就算出完新歌都唔唱既 = . =
不過依然想睇
人生第一首廣東 ...
616.1314 發表於 2020-3-5 20:33

有唱請放心上我呀
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

佢唔會記得自己啲歌嫁=.=
stephybest 發表於 2020-3-5 21:35

唱左一段仔臨走前吻我已經好勁
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

呢首勁正
講起Kelly Side track
有冇人鍾意
New Song (Kelly in the party 2001專輯)
愛 (愛 2003專輯) ...
hehehaha 發表於 2020-3-6 00:02

愛 隻碟幾襟聽
我間中都仲有聽

知音啊
hehehaha 發表於 2020-3-6 00:05

找佛洛依德 笑我很傻

充满你
逃出生天
夏日的绯闻

枯枝别刻
youfuqi 發表於 2020-3-6 00:15

我都好鍾意 零
好聽過有福氣啦

請問呢個係咪陳慧琳圍爐post.....
帥小寶` 發表於 2020-3-6 00:25

想食蝦餃

大日子, Baby Cat都無 連精選Especial Kelly都下左架
有時諗諗下都好想轉去KKBOX
不過又用左好多年唔想 ...
masterdragon 發表於 2020-3-7 18:47

我而家spotify都係聽red同愛多

派台歌都叫side...
stephybest 發表於 2020-3-10 20:24

佢係咁上下

Let's celebrate最大災難係個中毒嘴唇妝加個大媽短髮
stephybest 發表於 2020-3-11 12:18

佢中毒太甚

其實呢個先係重點
雷生主理啲演唱會係好hea
照搬以前rundown
有啲歌仲要播mmo 就算
仲要每場song list 一 ...
ricnature 發表於 2020-3-11 21:25

跳舞part 戀愛情色/花花宇宙/失憶周末/大日子 應該唱到中共倒台都係呢四首

但我鐘意呢四首加埋wor係一個signature! Match埋佢電音天后個朵
stephybest 發表於 2020-3-11 23:08

學祖祖 開兩段跳舞環節!

但Kelly無神經病炒起高潮!
stephybest 發表於 2020-3-12 00:51

唯有唱Let's Celebrate

JW個演唱會其實幾好
當時睇死佢唔好睇
但睇完網上live覺得好比心機
hehehaha 發表於 2020-3-14 18:28

好睇

佢乜都話唔鐘意嫁啦
stephybest 發表於 2020-3-14 10:51

芸芸眾多作品之中,祖兒亦對自己的歌曲作出品評,她最喜歡的歌曲是《我的驕傲》,而最不喜歡的作品就是改編自跳舞機音樂《Butterfly》的《扮了解》。

用左一層樓嘅錢造場演唱會
啫係幾錢?
HOTMAN 發表於 2020-3-15 02:28

祖兒都用一億買一季衫

去沖涼啦
kwanie 發表於 2020-3-15 02:42

花灑下的歌

想聽多D李幸倪唱LIVE
Garfield 發表於 2020-3-22 20:01

最愛演唱會
SugarFree 發表於 2021-3-21 18:32

歌精舞勁