返回列表 發帖
差少少就出到碟喇 幫幫手啦
dongbb2332 發表於 2018-3-8 22:34

我都支持佢地
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

嘩 啱啱係巴士聽到有人用容祖兒隻世上只有做鈴聲
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

好想AGA同KARY消失
咁而家個十線暗星Gin Lee就可以成為環球一姐  
可惜而家仲多左個Ellen
Gin今 ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-8 22:20

一姐係林憶蓮定陳慧嫻???

你係嫌首歌舊定嫌歌手呢
林仔 發表於 2018-3-8 22:40

用無人知道雙雙座會好啲‼

2002 Fa
2003 Jo
2004 Fa
2005 Hocc
2006 Hocc
2007 Jo
2008 Kay
2009 Jo
2010 Jo
2011 Jo
2012 Fi
2013  ...
616.1314 發表於 2018-3-8 22:52

以祖粉黎講算幾中肯!

Alipay真係搵咗Ali做廣告
林仔 發表於 2018-3-8 23:24

好嘔心

唔做馬

11年有 12年好似停咗
stopzi 發表於 2018-3-8 23:33

新的心跳! R!

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2018-3-8 23:40

好嘔心
就好似我反容咁

一世在倒數下去
帥小寶` 發表於 2018-3-9 00:24

我今日晏晝聽呢隻歌 都覺得有d感觸
人生真係不經不覺就走到這一天

好明顯係陳慧嫻啦!
616.1314 發表於 2018-3-9 00:55

點解丫...憶蓮其實紅d

因為每一日都和每天講再見...
616.1314 發表於 2018-3-9 00:58

係, 真係要珍惜每一日

一朝驚醒已在目前
帥小寶` 發表於 2018-3-9 01:19

原來都幾多呢d人生回望歌!
淨係千千自己都有幾隻

祖兒有冇
hehehaha 發表於 2018-3-9 02:48

扮了解算唔算?

點解你咁鍾意扮了解
帥小寶` 發表於 2018-3-9 02:51

因為可以抹黑祖兒

因為佢鍾意Jpop
hehehaha 發表於 2018-3-9 03:20

J-Pop係咪即係John-Pop?

係呀
hehehaha 發表於 2018-3-9 03:29

我自戀!

你真黑心
帥小寶` 發表於 2018-3-9 03:30

我反容不遺餘力

為左個個咩gunlee?
帥小寶` 發表於 2018-3-9 03:32

因為容祖兒問我係咪噓佢!

但你其實真係有噓?
帥小寶` 發表於 2018-3-9 03:34

冇丫...

但你好似俾左女金佢 點解釋
帥小寶` 發表於 2018-3-9 03:35

證明我係愛祖兒

愛佢所以反佢
帥小寶` 發表於 2018-3-9 03:40

學似美霏講
愛你變成幸倪你

荃世界都G!
hehehaha 發表於 2018-3-9 03:54

有咩事例?

我琴日上既lecture得10個以下既人翻左...
bagfgfcde 發表於 2018-3-9 09:46

咁先正 爭取印象Fun

支爆
matthew1990 發表於 2018-3-9 09:09

J爆

pun
kevinlai1621 發表於 2018-3-9 11:10

可以提名

我試過成個lecture得我一個人翻
好似私人補習咁
electric 發表於 2018-3-9 13:03

我幫你

公民黨立法會議員噚日同傳媒舉行新春團拜,不過八方估唔到團拜嘅焦點並唔係公民黨議員同傳媒、市民拜年,而係黨魁楊岳橋(AY)竟然想打郭家麒,仲燒埋去AY嘅「閨房私密」。

不停被催生面都紅晒

話說團拜期間,幾名議員應傳媒要求大合照,呢個時候AY竟然作勢要打郭醫生,究竟發生乜何事?原來正當AY諗緊講咩新年賀辭,郭醫生突然高喊:「楊岳橋生仔咪得囉!」嚇到AY當堂大嗌:「唔好亂噏啊!郭家麒!」

不過郭醫生並冇放過佢,再加多一句話:「咁或者生囡囉!生孖胎都得!」激到AY紮紮跳!到AY同傳媒食飯傾偈,當講到唔少傳媒都關心新婚嘅AY,幾時再有好消息公佈時,同枱嘅郭醫生又加把口,仲不忘製造懸疑笑笑口話:「佢(AY)有冇帶楊太出嚟畀你哋見?佢

Plz don’t!!! Mummy is coming back
electric 發表於 2018-3-9 17:55

(cuddling)

夠啦
當CM係片場呀?
bagfgfcde 發表於 2018-3-9 18:30

直逼邵氏

交配失敗

好慘。。俾班賤人贏左。。
kk8733 發表於 2018-3-12 13:35

好慘。。冇得交配。。

想聽鄭希怡
帥小寶` 發表於 2018-3-13 10:49

謝天華:照片好有爆炸性,令人驚訝,雖不是專業攝影師所拍,但非常真實,與過往陳慧琳、梁詠琪被合成的照片不同。我上網看網友們討論說兩張照片的背景、鏡位與角度都好相似,實在真假難分。不過,我實在同情事主的無妄之災,我沒有拍這種照片的喜好,所以不擔心流出市面。

李司棋:女仔真的不應亂除衫,現在也不知是什麼世界,我覺得時下的人心態有問題,我接受不到,如果覺得身材好就去影寫真,家長應好好管教女孩子,不能在男性面前亂除衫。

陳法拉:好彩我未影過這些相,雖然曾有一些私人照片被公開,但只是以前讀書的生活照。我幾愛對方都好,如果叫我拍這些照片,都會Say No。

鄭希怡:公司已把事件交由律師處理,希望無聊人勿再做這些事。我覺得照片是假的,接駁技術得啖笑,我亦不會拍這些照片,盡量在行為上小心緊慎。

談及近日在網上流傳疑似藝人「床上慾照」一事,林峯自問思想保守,認為兩個人甜蜜不需要給人知。司棋姐亦大感驚訝:「係咩世界?嚇死我!以後連沖涼都唔敢除衫。」

我懷疑佢唱呢隻歌個陣唔知自己其實唱緊咩歌

睇返Starlight演唱會都幾唔得
冇感情個wor 以為佢不停唱緊16號愛人
唔怪得個陣反容啦

D_U 睇完TVB好想去滑雪
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-17 22:58

【新東補選】【本報訊】立法會新界東補選今日舉行,立法會關鍵一席能否守住,阻止建制派修改立會《議事規則》削弱議會權力,將取決於新東94萬選民能否集中票源支持公民黨楊岳橋,打倒民建聯周浩鼎。選前再有民調分析,楊遭本土民主前線梁天琦分薄支持票,再加上面對周鐵票夾擊,選情緊張。泛民再次呼籲支持民主選民,集中選票投最有機會當選的泛民候選人。記者:呂浩然

食屎啦

傷心日。。俾人DQ。

明天會復活。。
kk8733 發表於 2018-3-18 21:43

靈魂逐漸離別這副軀體

可想而知幾chur
帥小寶` 發表於 2018-3-18 20:54

我幫你變返熱感

b01091018 發表於 2018-3-18 17:40

倪倪

天氣都就快熱番
帥小寶` 發表於 2018-3-18 22:58

就快要和冬天講再見

但6月近了 ginlee紅館show近了
帥小寶` 發表於 2018-3-18 23:03

Gin lee傷過重新再跳

又肚餓

望住Gin Lee
會飽肚既
hehehaha 發表於 2018-3-18 23:19

成日都餵唔飽

好似我咁。。。
kevinlai1621 發表於 2018-3-18 23:33

我都成日壞耳機

下次煮野俾你食啦。
kk8733 發表於 2018-3-18 23:35

你都係不了…

耳機剛剛換左

手機都係等換mode
kevinlai1621 發表於 2018-3-18 23:35

支持Nokia

佢自己用高級野 不屑用原裝個個
帥小寶` 發表於 2018-3-18 23:48

我都唔用原裝

竟然係咁
kevinlai1621 發表於 2018-3-18 23:49

原裝D音質太不良 漏聲好嚴重

已經2年換左4個
kevinlai1621 發表於 2018-3-19 00:23

我而家持久左
通常一個用到大半年
以前真係成日壞