返回列表 發帖
Tvb許文軒仲沒有黎睇千嬅,可能睇31號呀!?
就計tvb會搵佢去訪問千嬅架,佢同另外一個主持周奕衛都係幾喜 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-12-26 23:08

原來周奕瑋都係嬅粉@@
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

8點半開場..11點就完
到時31號9點半開場..佢唔係諗住倒數完唱多一首歌就完掛 ...
aRh3i 發表於 2017-12-26 23:08

留時間比你地嗌encore
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

有冇人知佢今晚講三面台想cut凳?
lemontea1069 發表於 2017-12-26 23:11

其實要啦
不過我冇乜所謂
最前幾行都唔會關我事

係咪想留力係31同2號加多part呀
Jacz 發表於 2017-12-26 23:15

都好
唔好咁快整爛把聲

Yess 不過算啦 佢依家fans既turnover好低 係fans就已經係 唔係就唔係
如果佢真係退休 我剩係想佢仲 ...
eldrian710 發表於 2017-12-27 00:14

佢而家咁既地位 應該點都唔會霉既
不過可能過多一排就慢慢好似黎生咁 幾年先出下一隻歌

今晚氣氛幾好喎  好多人大叫楊千嬅
ENCORE 有堆人叫一千零一個 佢又係扮聽唔到 ...
lsky 發表於 2017-12-27 00:18

唔知27 28冇咁多黑色位 會唔會多d真係買飛既fans入場呢

你無買780咩?
lemontea1069 發表於 2017-12-27 00:24

無呀 兩場都係靠嬅粉放480比我

我覺得佢音樂上依經唔會再有d 咩高峰可以衝到
佢唔似林憶蓮個d 過左高峰期仲可以整到張蓋亞出嚟
全心轉戰 ...
victor1991415 發表於 2017-12-27 00:20

可能千千之後整張色惑大碟出黎 震撼樂壇

你會去睇幾多場??你唱歌夠好聽,可惜很久沒有聽到~
d人覺得佢衰永遠都衰啦,好聽左唱功好左都唔會聽
甚 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-12-27 00:21

個d人去聽容祖兒算啦

早講,
我多左4場飛,
散晒LU
lemontea1069 發表於 2017-12-27 00:29

點解你會買到飛

•         所有網上購票連結正由其他顧客使用中,請再次登入。
閣下亦可使用信用咭電話訂票熱線 (852) 2111 5999
(辦公時間:星期一至日(包括公眾假期)上午十時至晚上八時)

回憶下買飛盛況先...

一開始, 半張都無
不斷色惑朋友幫手搵, 結果個個搵到, 所以咪咁多
我都有俾CM人 ...
lemontea1069 發表於 2017-12-27 00:33

色惑

以為你講生仔
Nathan 發表於 2017-12-27 12:59

都好!

突然覺得丁生好好...佢坐足咁多晚  (但無得上台)
happychicken 發表於 2017-12-27 11:59

唔知今次上台玩咩歌
可能Wonder Woman

笑,個mon其實有歌詞架
睇清楚啲啦
Wing1211 發表於 2017-12-27 15:00

傷心
又反容失敗

每次開SHOW都總有呢啲人
gooloo 發表於 2017-12-27 13:50

ignore就得

我今朝上網禁左2張輪椅飛
唔想買牛牛
strawberry0505 發表於 2017-12-27 15:30

同意
黃牛最無恥

笑死,你係咪大陸落黎未睇過演唱會,成場人都睇到歌詞架
cathay1996 發表於 2017-12-27 17:37

其實我未睇過演唱會
我係中學生咋

人地講緊上次紅館唱笑中有淚呀
cathay1996 發表於 2017-12-27 17:52

傷心
掛住反容 搞到反親自己

唉呀 唔准笑 放空 係盲人架
連上次唱笑中有淚有放歌詞出黎都唔知 仲話自己係瑞粉 柒出 ...
cathay1996 發表於 2017-12-27 17:56

煙霧瀰漫呀!

下 我等我在都有
正呀

聽晚就一半了, 美千要繼續加油
BTW 千千開SHOW 真係CM 大事黎
冇一個歌手既POST  ...
Kyle_ 發表於 2017-12-28 01:08

嬅粉係瘋狂既生物

坤哥去左
eldrian710 發表於 2017-12-27 23:46

坤應該真係嬅粉黎
係少數既嬅粉歌手!

意見接受 態度照舊
但公道啲,最尾果場通常有驚喜
treee 發表於 2017-12-28 01:41

AAL尾場唱多左幾隻歌
L & G尾場有丁子高=.=
LB尾場有清唱

我都係,已經唔記得正確係既點
Jacz 發表於 2017-12-28 01:54

比佢搞到好亂!

我都係佢開show先會上黎lol
btw, 搞掂左個簽名檔了
aRh3i 發表於 2017-12-28 02:03

遲D投票比千嬅呀!!!

你既煎煎都黎呀,佢係咪嬅粉黎架?
Jacz 發表於 2017-12-28 02:04

我下次問下佢

完show之後個個都做返cd rom,cm又回復平靜
Jacz 發表於 2017-12-28 12:25

cm投票期我決定pm大家
提大家投Wonder Woman

其實晚晚睇都好攰
gooloo 發表於 2017-12-28 12:45

晚晚黎一次真係唔掂
會攰

瑞瑞敬晒禮點會同HOCC FRD
gooloo 發表於 2017-12-28 13:09

唔熟囉
敵對又應該未到既

king jer:樂壇人瑞楊千嬅近日舉行演唱會,有「時裝終結者」之稱嘅佢,其演唱會造型向來觸目驚心。今次亦不 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-12-28 13:42

佢去死啦
一味淨係識捧佢個容小姐
好嘔心

Lets begin 果時有冇插過?定係都只係講造型?例如生菜裙
treee 發表於 2017-12-28 14:08

上次扮哂讚
因為個陣Kay出完Kontinue 彈返上高峰丫嘛
咪諗住聯嬅反Kay囉
其實咪又係為左佢個容祖兒

通常肥肥地嘅人無咁容易顯老
matthewyky 發表於 2017-12-28 15:46

vani算唔算「肥肥地」

1/1會否 d人去哂會展睇頒獎典禮架~
以前勁想去睇一次,依家千嬅唔會攞獎唔使搵飛~ ...
河童妹妹~ 發表於 2017-12-28 16:41

唔會啦 千嬅又唔去
唯一有機會既獎都係我最喜愛女歌手咋嘛

20:40 之後先開場的也不少啊.
lblemon 發表於 2017-12-28 16:36

千嬅之前都成日45分先開

02 年頒叱吒女金先俾林狗串佢開SHOW 遲到
放空 發表於 2017-12-28 16:51

個次肚痛啫

你呢句係咪雙關語黎
Jacz 發表於 2017-12-28 16:59

腳仔軟呀

恭喜瑞瑞第二次奪得香港本土票房年度冠軍
Jacz 發表於 2017-12-28 17:53

嘩 今年票房咁低既

評分人數

• hinz

一頭一尾中間睇一場是常識吧
艾石仔 發表於 2017-12-28 18:36

好想睇多幾十場

mychart- 發表於 2017-12-28 20:03

支持慢必

睇ig d 片
今晚把聲好似仲fit 愈唱愈開
victor1991415 發表於 2017-12-28 22:01

千嬅好叻

兩首都鍾意,但好多嬅粉唔鍾意長信,話悶喎
Jacz 發表於 2017-12-28 22:11

長痛好d

我隻隻都想聽!
彈珠人 你幸福嗎 不認不認我都唔介意!

依家70則回應, 我覺得有人重複答lol
亦見到有人揀多個5項lol
aRh3i 發表於 2017-12-29 00:18

咁快70個
好勁

我投左愛過

Fans真係好鐘意睇佢喊
jason567 發表於 2017-12-28 23:58

呢樣堅變態

回復  kelvinyu188

Jason 平安夜果日唔係去左啦咩? 見到佢係紅磡 GE
hissorhk 發表於 2017-12-29 01:09

可能返公司啫

投左:
偷生
咬唇
圓缺
色惑
愛過!

尾場有無人嗌 single 先? 我row BC,大聲d佢應該聽到掛~
llggjj 發表於 2017-12-29 01:15

可能唔嗌都唱呢

小心比美版主扣分

反OT , 321GO 開始真正倒數啦
瑞瑞一定好唔捨得 ...
wchild 發表於 2017-12-29 08:14

最後五場
要快d推爆個post!!!

計番D時間
8:34 開場

艾石仔 發表於 2017-12-29 09:16

倒數完即刻唱一二三 三二一然後收工?