返回列表 發帖
Cause I've been waiting for so long

5個1分已送上
on07111 發表於 2022-3-21 00:00

真係互相呼應

唔通秘密男友就係畢生江
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

幸兒清潔公司返part-time???

李幸倪攞住地拖棍化身家務達人

第5波疫情嚴峻,好多歌手藝人都留在 ...
梨胃言 發表於 2022-3-21 01:08

題外話 Gin身材好到著住件格仔工人衫都遮唔住
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

七歲童話撇下
還未雪花

好多hana元素

Gin Lee曾透露下張碟將會一反傳統大唱快歌,而且不為商業而商業,涉獵更廣泛音樂類型。

梨胃言 發表於 2022-3-24 00:20

街燈好快

七歲的 童話撇下
他與她 還未看雪花
這杯淡掉紅茶 無聲也要吞下
任意耍 這底牌 被說穿嗎
看最初 似欺詐
山 ...
梨胃言 發表於 2022-3-24 00:52

祖祖咪有隻歌叫還未
呢個會員好明顯係假祖粉

如果903唔ban 呢首歌,就會顯得佢係針對Eric Kwok, 而唔係 Gin Lee.

如果903 繼續ban 剛好,就證明903係 ...
xteve 發表於 2022-3-25 10:46

站係環球角度
呢首擺明係903口味嘅歌如果都ban

以後咪做十首街燈囉
903次次都係咁樣推d歌手去死

Many EK is coming
on07111 發表於 2022-3-28 08:28

4:49 輕盈嘅感覺

撩動到 wo-oh

幸兒幾耐未試過咁多5分

幸兒好正

又話全快歌
希望EK全部唔落
梨胃言 發表於 2022-4-13 00:47

可能環球老人家行路行得比較慢
所以覺得街燈算快

Gin Lee三月中推出新歌《剛好》,但遲遲未見有MV,原來是因為早前疫情嚴峻,沒有導演開工,所以延至四月底 ...
GaracyTan 發表於 2022-5-12 18:42

有所不知請教老師

2020:
Gin希望可以創作更多不同類型的作品,讓自己的歌曲可以在不同情況或不同階段下陪伴大家成長,例如失戀時聽《雙雙》、在夜店聽《喘息空間》、在運動會聽《敢》,她指現在大概還欠一首婚禮歌。

2022:
Gin Lee透露首次演唱新歌《剛好》:「有粉絲同我講想搵我一隻歌做婚禮主題曲,但我以往唱嘅歌都好慘情,佢完全揀唔到,加上呢兩年大家抗疫,我想帶隻甜蜜情歌畀大家。」