返回列表 發帖
皮皮竟然由1次救返上去
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

Lokman同Anthony都出過歌唔會候選到新人
皮皮有兩週 如果好似舊年咁靜又拆9個 有機會偷雞
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

皮皮又試數榜先首播

CC有冠軍quota咩
梨胃言 發表於 2024-2-3 14:31

唔係共同體 所以有quota

我係咪入錯咗香討
荷蘭番茄 發表於 2024-2-3 21:13

真係好嘔心

你仲同佢講咁多

陣間佢收夠料又整篇千字文兜兜轉轉講番903同大國有路 ...
mosesming 發表於 2024-2-3 22:11

成日揖揖揚揚
其實根本有自己agenda
但又唔直接講
其實佢個agenda咁安全咁偉大光明正確
咪大大聲講出嚟 又唔會比人拉嘅

敢飛翔 先至係人生

回復  kwanie

咁大國歌曲喺903嘅待遇零舍好的確係不爭嘅事實, 難免俾人一個課金全面向903傾斜嘅印象, 與 ...
EricC2021 發表於 2024-2-4 00:53

你都幾好笑
你話903同大國「全面結盟」就可以第一句前半話「不爭事實」後半即刻話「印象」然後用「印象」當係「不爭事實」

然後第二句就話人扣帽子
自己扣903同大國帽子就得
人地話你就話人扣帽子

你頂帽都幾有趣
不過應該唔係綠色 因為連綠帽嘅資格你都唔會有

o-o 係自己ban 948而唔係the reverse, 皓玟牙醫似雙方ban each other
cubex___ 發表於 2024-2-4 09:21

長bam都心淡啦
好似A Music、近年環球同商台關係咁
係得星夢先仲會鍥而不捨係咁幫菊姐派歌但都已經唔會安排佢上訪問 想播就播唔播就算mode

可能佢係冇影行動啲人
mosesming 發表於 2024-2-4 10:51

咁祖兒咪要又比人拉多次

泥鯭就快有得戴
JasOh103 發表於 2024-2-4 10:52

咁我要截定的士

要上庭深入解釋自己嗰四年銀係輸俾咩公司/歌手
得出自己冇同903荃面結盟嘅事實 ...
mosesming 發表於 2024-2-4 10:56

幸兒:我輸不起

同埋好搞笑
有會員指控鍾意鏡仔嘅人係「睇立場聽歌」
但好似香港電台、無綫電視呢啲,又唔會話佢地睇立場聽歌個喎
一隻手指指住人,三隻手指指住自己