返回列表 發帖
恭喜實力凱琪
-Prince- 發表於 2016-3-20 15:28

薛薛叻叻
唔使訴苦
舊年仲有那一個我十大
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

買左個新MON新KEYBOARD新MOUSE
又無左舊錢快D出糧啦
艾石仔 發表於 2016-3-20 15:40

點解一次過要換咁多野既@@
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

兩銀 ONLY  
吳雨霏
2012 女銀
2013 十五大 第十四位 生我的命
2014 女銀 + 十五大 第十一位 留 ...
mamakin 發表於 2016-3-20 15:33

吳雨霏
07 08 09 10 11 12 白果
13 十大第四位
14 女銀 細碟銅
15 白果

嘻 係一件值得曬命嘅事嚟
seeseetv 發表於 2016-3-20 15:42

咁同其他會員呢。。

我未俾過奬Shega

任我行 我凈係俾咗死位
當年Top 5 係 後備 / 慣性冬眠 / 祖杯茶 / 我說 / M布
...
jasonng 發表於 2016-3-20 15:44

原來你係異性戀。。。

打完了
沒有下文。。。

我想行山
艾石仔 發表於 2016-3-20 18:23

行囉

我今晚聽晚呢晚個晚邊晚都想行
RVHOCPC 發表於 2016-3-20 18:14

行夜山咁勇
苦苦

兩個人一起就是要互相遷就
就算有幾唔好都要包容

我會找到嗎?
rubylovessss 發表於 2016-3-20 18:30

尋尋找找 為何都找不到

好似中三都要做?
RVHOCPC 發表於 2016-3-20 18:44

小三都要

咁開心點可以少左我既一聲恭喜呢
bagfgfcde 發表於 2016-3-20 19:04

我又恭
好苦苦我唔係

地鐵。。。好熱
RVHOCPC 發表於 2016-3-20 19:11

除衫囉

著緊一件hoodie咋
RVHOCPC 發表於 2016-3-20 19:12

入面真空
同霏霏一樣著法哦

抄霏霏d style
RVHOCPC 發表於 2016-3-20 19:15

但你唔係霏霏
唔好假扮霏霏 好苦苦

踢完波波喇?
你想有咩下文?
matthew1990 發表於 2016-3-20 18:47

其實我最想貪多一些是無聊日子

清湯同學會
賴爽 發表於 2016-3-20 19:44

雞肉 清湯

好掛住柏豪呀

醉噯清湯
jasonng 發表於 2016-3-20 19:54

其實清湯先係正常人
我宣佈食辣既都係中國人!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

me too
黎多份土匪雞翼丫唔該^^
Wonders 發表於 2016-3-20 19:54

譚仔D一滴香雞肉真係幾抵食
份量夠多

(其實係咪應該返yum食台傾)

我麻麻地雞肉 ..
賴爽 發表於 2016-3-20 19:55

點解呀...
我係祖粉 所以愛雞肉
但又係嬅粉 所以要打乒乓波

JASONNG 我地下次一齊去食
賴爽 發表於 2016-3-20 19:56

唔約我 要訴苦

咁你要食雞蓉味嘅公仔面囉
賴爽 發表於 2016-3-20 19:59

唔鍾意落粉落漿...
我愛天然

衛蘭粉係咪要揀腩肉?
harryharry 發表於 2016-3-20 20:00

要揀薯片
最好係卡樂B燒烤味

我又係覺得呢個至好味
其實仲有隻蕃茄味薯片好好味
不過唔記得乜牌子 ...
electric 發表於 2016-3-20 20:03

wise啦應該

最愛
賴爽 發表於 2016-3-20 20:05

我鍾意lay's原味
最健康

唔好咁貪心 貪字得個貧
mamakin 發表於 2016-3-20 20:17

尿頻

扮咩健康呀。。。健康只係留給食芒果包的人...
賴爽 發表於 2016-3-20 20:27

認真
最健康既薯片就係lay's原味
成份只有薯仔同油
冇任何添加劑

咪係

同阿 GILL 有咩分別
賴爽 發表於 2016-3-20 20:29

阿嬌做過D乜@@

美祖美千都唔天然 咁多粉
賴爽 發表於 2016-3-20 20:04

千千一向都唔落
千千係最好

瘦係病哦
好想肥啲
bagfgfcde 發表於 2016-3-20 20:32

25歲後你就知死

唔止跑完步 做完乜都要自拍
賴爽 發表於 2016-3-20 20:32

咁愛呢?@@

天然的嬅嬅
賴爽 發表於 2016-3-20 20:33

千千靚靚

你到左階段未?
bagfgfcde 發表於 2016-3-20 20:34

未啊

千千有無大波波
賴爽 發表於 2016-3-20 20:37

唔通你試過
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-20 20:42

有人試過係醫院
有人試過亂_

媽呀好_亂呀

剛剛好真係好難做到
bagfgfcde 發表於 2016-3-20 20:47

所以嬅嬅真係好好...

jose 發表於 2016-3-20 20:51

霏霏都講Let's begin
隱性嬅粉@@

大家快啲黎同祖祖一齊做運動
mamakin 發表於 2016-3-20 20:57

我想問呢度有邊個榜愛野生動物愛到比冠
-Prince- 發表於 2016-3-20 21:20

隻歌幾好聽