返回列表 發帖
側田表示想跟Gin Lee合唱《型人道》。
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

獨立贏自信心 獨立餘下半生

本帖隱藏的內容需要積分高於 123 才可瀏覽
SSN Chart (31 May)  冠軍: Thank You Postman - 陳卓賢  |  亞軍: 瘋子 - The Hertz

心跳在卜卜卜?
Wonders 發表於 2017-4-19 23:59

養下眼

係時候出動相機扮影景
HOTMAN 發表於 2017-4-20 00:33

中環我至靚

**** 本內容被作者隱藏 ****
-Prince- 發表於 2017-4-20 02:27

呢大半年真係得兩個月係香港

意大利 > 西班牙 > 法國 = 捷克 > 英國 > 瑞士 = 葡萄牙 > 德國 > 荷蘭
hehehaha 發表於 2017-4-20 10:12

好難排
度度都有正有唔正
但東歐同西亞都好多好好呢

中東呀、杜拜呀嗰啲先正
hehehaha 發表於 2017-4-20 15:13

當我一個夜遊杜拜 如何過

呢D反而無咩衝動
南美可以考慮
-Prince- 發表於 2017-4-20 15:17

唔是我杯茶
hehehaha 發表於 2017-4-20 19:31

其實我比較本土
鍾意港女

原來霏霏都去咗以色列
XYZZY 發表於 2017-4-20 23:53

幾時去敘利亞

同埋我識得鐘意踢波嘅有9成都矮
electric 發表於 2017-4-21 09:51

又睇我和殭屍有個約會

呢幾個月我目標係要去哂香港所有郊野公園同著名大自然景點
bagfgfcde 發表於 2017-4-25 10:01

開心
我超鍾意大嶼山

有冇好推介
我記得我之前睇過西貢有一個每日只會出現一段時間 好快就會被水淹沒既沙灘
不過好似 ...
bagfgfcde 發表於 2017-4-25 10:15

我諗你講緊橋咀島?

不過我好少去西貢個邊
我西方人 通常係香港西部出沒

對波
hehehaha 發表於 2017-4-25 21:04

馬賽對波圖

波圖
好靚好想再去

Photo by hehehaha
hehehaha 發表於 2017-4-26 12:07

想再去多次土耳其
早兩個禮拜去都 冇乜真係旅遊

你嘅身體真係好值得欣賞嘅
nicholashin 發表於 2017-4-26 13:16

好似譚詠麟咁欣賞??

圖呢
kwanie 發表於 2017-4-26 11:26

我得阿嬌柏芝bobo無碼
冇馬賽sosad

上左一次莊 做左一年半野 已經覺得自己急速衰老左好多
CunninG 發表於 2017-4-26 22:23

這叫做成熟吧
誰都要活過去

又未置於完既, 不過可以肯定人生中其中一後最好時光已經遠去

其實做左咁多年人
或多或少都叫開始睇化
只 ...
CunninG 發表於 2017-4-27 00:07

應該繼續離開不放手
應該決絕 無奈未能夠

尋日我終於同屋企人出左pool
matthew1990 發表於 2017-4-29 21:41

亂X

親子丼好味道
matthew1990 發表於 2017-4-29 21:59

吉野家

吳雨霏 Kary Ng
10 分鐘前 ·
正為演唱會的rundown煩惱...
艾石仔 發表於 2017-5-1 20:17

又呃錢

關心妍說得很白:「大歌星要上大陸,很多顧慮,我這類沒什麼好怕。
「當初做《逆來順受》時,政改已經出問題,是否也要像愛情般逆來順受呢?那是國王的新衣,聰明人便聽得懂;到出了『雨傘革命版』,可以講得清楚啲。
「唱片公司當然有意見,並非我一人話事,但坦白講,阻礙不多,這件事上誰敢說具有個人影響力呢?歌手別要將自己擺得太大,群眾才最重要。」
關心妍從不是巨星,仗義每多屠狗輩,正如打動我們上街的是小市民和催淚彈,絕非什麼大代表。
「我和 Jonas(丈夫楊長智)是戴着口罩去金鐘的,笑我兩公婆像拍拖散心冇所謂,有耐性地和平抗爭原該如此,一得閒就去。我不會爭上台唱歌,咁就真係抽水嘞;但抽水,也需要勇氣,黃耀明和何韻詩一直付出很多。
「朋友叫我除口罩,影張相擺上 facebook,我都唔想,可以的話,誰希望捲入政治化呢?我在加拿大讀書, Jonas在美國,最好不用激進,便享有民主。」

關心妍一向關心學生,這點冇抽水,多年來為正生書院(戒毒學校)籌款,成立基金,但正生有過負面新聞,佔中學生也進退維谷——每一次,如何確保自己沒押錯注?
「大方向是為年輕人便可以,細節並非我能全部理解。大家說錯了,學生唔幼稚,他們比大人有遠見,我們都過咗半世,未來是屬於他們的,年輕人怎會不想社會好?
「所以我用情歌作隱喻,可以恒久一些,因為人很容易放棄理想,誰願意天天在革命呢?美好的世界,最好男男女女情情塔塔就得;幸福卻不是必然的,我希望有一日大家忘記了二○一四年這件事,但唱唱吓情歌,會勾起弦外之音的回憶和提醒。
「這是作為歌手可以做的事。」

so qq lol
ed8671ed 發表於 2017-5-2 22:46

請放心傷我

搖曳風騷

其實唔知係邊個影響邊個
NH解答下你幾時愛框
bagfgfcde 發表於 2017-5-11 18:34

逆轉了

湯記又指兒子有收看節目,但對音樂完全沒興趣,連她哼歌也被嘲難聽,「兒子只喜歡謝安琪,他也叫我要減肥,要瘦到謝安琪般,更有一次叫我要減到陳凱琳咁瘦,我相信我要回到廿年前才有機會這麼瘦了。他又說雖然我個樣不及別人靚,但只要努力也可以瘦,哈哈!」

歌手李幸倪(Gin Lee)唱得就係人都知,但估唔到佢身材一樣好得,平時密密實實嘅佢,為嚟緊嘅半馬拉松賽做足準備。半夜時分,穿起小背心加短褲去練跑,當佢跑到香汗淋漓之際,佢就拎起部手機拍短片,仲將條片放上社交網同粉絲分享,證明佢係幾咁有毅力。不過網友就放錯晒重點,將個焦點落咗係佢胸前,由於Gin Lee真係跑得太快,胸前上下激盪加上佢成身濕晒,成個畫面非常震撼,再加上佢跑步嘅喘氣聲,真係令人想入非非!

4年前既今日
愛雅亦愛笑

果陣好多噴歌都有上
bagfgfcde 發表於 2017-5-12 08:59

第16位完勝荃個榜d歌

男>>>>>>野生動物
bagfgfcde 發表於 2017-5-13 15:56

女(千千)>>>>>>男(Torres)

Teen Dick 唔係男???
kk8733 發表於 2017-5-13 15:50

原來衛蘭係男

逼得太緊 15>09>04>11>03>08>01>04>02>14>14
我本人  12>09>13>04>11>13>01>10>02>02

提提自己

好正呀...

我>>>>>>其他人
bagfgfcde 發表於 2017-5-13 17:56

自_自在呢

佢10個post有9.5個係關於hehe/sheshe
bagfgfcde 發表於 2017-5-13 22:40

其實佢本人都好無幽默感...

AC 米 蘭 擬 邀 費 高 加 盟

( 星 島 日 報 報 道 ) 據 意 大 利 報 章 《 全 體 育 》 報 道 , 皇 家 馬 德 里 已 向 AC 米 蘭 提 出 出 售 葡 萄 牙 中 場 費 高 的 條 件 , 皇 馬 開 出 的 轉 會 費 高 達 三 千 萬 歐 羅 ( 約 二 億 九 千 三 百 六 十 萬 港 元 ) 。 費 高 本 人 則 表 示 未 與 AC 米 蘭 人 員 接 觸 。

AC 米 蘭 早 於 今 年 夏 天 已 對 葡 萄 牙 中 場 費 高 感 興 趣 , 隨 着 碧 咸 加 盟 皇 馬 後 , 最 初 普 遍 認 為 費 高 將 會 離 隊 。 《 全 體 育 》 指 皇 馬 開 出 的 三 千 萬 歐 羅 轉 會 費 , 與 AC 米 蘭 的 預 算 有 一 段 距 離 , 相 信 皇 馬 最 少 要 減 價 一 千 萬 歐 羅 才 可 成 功 出 售 費 高 。

三 十 一 歲 的 費 高 對 此 消 息 表 示 不 知 情 : 「 我 在 報 章 上 看 到 有 關 我 轉 會 的 報 道 , 我 可 以 說 的 是 目 前 AC 米 蘭 和 我 沒 有 任 何 聯 絡 , 而 我 與 皇 馬 的 合 約 到 二 ○ ○ 六 年 才 屆 滿 。 」 此 外 , AC 米 蘭 還 與 國 際 米 蘭 爭 奪 森 多 利 亞 後 衞 卡 路 斯 利 , 亦 有 傳 AC 欲 羅 致 國 米 後 衞 馬 特 拉 斯 。

打算響CM 賣防滑工業安全鞋有無人有興趣夾份
kwanie 發表於 2017-5-15 22:29

好迷幻呢

支持霏粉
好想pm...

me: Kay=ivana > candy lo > fiona = kary = fa > jo > hocc
hehehaha 發表於 2017-5-16 02:41

yumiko呢?
其實我幾鍾意何CC

Keep住有人pm,係咪玩9me
hehehaha 發表於 2017-5-16 17:47

開新account避難啦
叫實力heha

近排OT O到無晒情緒
但見到個post d情緒又立即番晒黎
成個人生猛晒
CunninG 發表於 2017-5-16 23:06

生龍活虎

收我啦。。
kk8733 發表於 2017-5-17 11:54

臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前

終於有我喜歡上你時的內心活動既音源
kwanie 發表於 2017-5-17 13:42

音源xx(

pmed

開心。。。eeg幫Twins申請2018紅館檔期。。。
SA弟林 發表於 2017-5-18 15:27

入紙啫

又Shine又Twins又At17
不如Cookies又開
hehehaha 發表於 2017-5-19 00:34

支持Mini Cookies紅館台上互片
歐文詩做嘉賓主持

無花吃了這女孩不如唔好唱啦
kwanie 發表於 2017-5-19 00:56

Theresa要表演去廁所對住塊鏡講粗口

首歌好聽 但都係想hur個主唱
ed8671ed 發表於 2017-5-21 12:33

隻歌好適合去旅行聽

咁我都有谷無表面傷痕 壓低相牽分數 不過所謂既壓低都有成60分
nicholashin 發表於 2017-5-22 06:07

我調轉
夾硬谷分比相牽搶唱作
女歌手就算啦