返回列表 發帖
其實 敢 幾好聽
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

我的心裡從此住了一個人
stephybest 發表於 2021-3-4 21:06

始終有你棲息於心裡
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

老師: 小朋友知唔知1+1 係咩呀?
小朋友: 雙雙!
kwanie 發表於 2021-3-4 21:23

喜歡幸兒

嘉賓名單流出:容祖兒 李幸倪 鄧麗欣 薛凱琪 王菀之 吳雨霏
stephybest 發表於 2021-3-4 21:25

菊梓喬?

我現在盡量都唔睇新聞,自我逃避。
hkwilliamsiu 發表於 2021-3-5 04:59

繼續努力 盡做

光復香港

你地唔係... 噓我呀嘛?
bagfgfcde 發表於 2021-3-6 16:55

我唔係參加新秀

食黃店 間嘢播和每天講再見 好開心

06/03/2021
1. 616.1314        338
2. stephybest        237
3. tyli        227
4. kk8733        212
5. kenneth        182
6. michael344         ...
stephybest 發表於 2021-3-6 20:15

神經病!

恭喜頭三位都係祖粉
stephybest 發表於 2021-3-6 20:16

神經病!

我早已為你 為你瘋了 Oh...
hkwilliamsiu 發表於 2021-3-6 23:27

憶蓮你都識

.