返回列表 發帖
FROM 寰亞FB:有看過【楊千嬅 Let's Begin巡迴演唱會】尾場的朋友就知當晚  然升上舞台,嚇了  一跳!!演唱會 ...
Kyle_ 發表於 2015-7-9 15:15

都知8分幾鐘大家悶到嘔奶
好演員好演員濃濃濃 濃auntie :o)
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

-.-荃灣勁歌汁左,唔知荃灣邊到仲有得買:/
大眾書局?

唱片鋪就黎變歷史 ...
Nathan 發表於 2015-7-10 11:30

荃新大眾
間cd warehouse好命苦, 由n年前愉景新城, 搬去綠楊, 到而家終於係荃灣廣場重開
SSN Chart (24 May)  冠軍: 九秒九 - 祖兒  |  亞軍: 戀愛腦之死 - 陳健安

頭先寰亞話聽日先出
edwin0912 發表於 2015-7-10 12:07

聽日星期六喎但係
會唔會星期一先有

好彩我唔多睇DVD, 其實都係聽CD
如果唔係可能繼CD後再一次喊死 同埋見到千嬅既台風就想大嗌楊^^^^^千^^^^^嬅

阔别三年后再次到云顶云星剧场,势必为大马歌迷朋友们带来一场难忘的听觉享宴!你們準備好全场大合唱了吗? ...
Jacz 發表於 2015-7-10 14:51

有藉口去馬來亞!

組團去雲頂啦

最近馬幣貶值  但係雲頂場非常唔好
siongguan 發表於 2015-7-10 21:12

馬航近排都好抵搭

睇到果個位真係叫出黎.....估唔到剪得咁靚
BTW 有冇人有見到現場D男觀眾有D都幾正幾靚仔 ...
Kyle_ 發表於 2015-7-12 00:13

係咪講緊我?

尋日睇到人瑞share即刻想死 btw,其實馬航都ok安全 出事後我都搭過幾次
--------- ...
siongguan 發表於 2015-7-11 15:30

我出事後第一次搭 其實相當唔錯 最緊要性價比高 尤其business

喂組團去雲頂啦

睇完making off 我覺得應該有一part 係講music arrangment , 何炳交出這麼好的功課,應該有多一點 ...
stone@stone 發表於 2015-7-11 21:44

今次d arrangment真係好正
原裝好既就用返原裝
應加則加 應改則改
最好的債個intro, 小城大事, 飲酒思源2.0以至色惑都幾有印象

喂組團去雲頂啦 一世人冇幾多次追星追到搭飛機

雲頂 聽日開始賣飛! 快點千嬅我

成隻碟好正,J左2次
wchild 發表於 2015-7-12 19:57

睇黎千嬅四十有一 魅力依然逼人

你地上左DVD 麼?
Kyle_ 發表於 2015-7-12 17:32

仲諗住自讚下

真係飛去睇?
Jacz 發表於 2015-7-13 14:25

未攞假 但有興趣
難得瘋狂

雲頂 聽日開始賣飛! 快點千嬅我
John 發表於 2015-7-12 15:23

黎啦喂黎啦喂 正呀喂
分分鐘有得坐馬航business啊

雲頂7.26前買有8折
joshua 發表於 2015-7-17 16:49

仲未攞假
唔知攞唔攞到呢

應該會越黎越多歌可以唱
Kyle_ 發表於 2015-7-18 17:04

好想瘋狂唱千嬅

男仔唱千嬅歌,個key唔知想點
Nathan 發表於 2015-7-19 23:14

用原key啦

唱唔到高音
Nathan 發表於 2015-7-21 20:51

楊千嬅既歌男仔真係好難唱,第八度又唔得,高八度又唔得,所以我唱k從來都唔會唱,但我真係好想唱 ...
Jacz 發表於 2015-7-22 00:53

咁大家唯有聽我唱
雖然都唔係最理想既range

之前 Sammi 出精選都係無 poster , 去買碟問都話寰亞 d 碟全部都無 poster ...
lokben 發表於 2015-7-21 23:17

嘩!使唔使呀

雖然我都唔介意冇

大家有無興趣組團去澳門站

金光票務剩880/680/,hkticketing1280少量,280賣曬
joshua 發表於 2015-7-31 09:08

shock前兩日睇仲有588船飛套餐

希望係12月頭啦
electric 發表於 2015-8-5 14:16

我想1月頭sosad

等死人啦  br又慢,五個小孩又咁慢!!!
Mattson 發表於 2015-8-9 22:54

擠牙膏式出碟法
務求全年都有楊千嬅既碟擺係「new release」
賣完bluray年尾又出碟喇 (如果唔走數)