返回列表 發帖
全力支持喔你一定得架

話說如果我改不同班同學正經詞你可唔可以幫手演繹?{:1_8: ...
KITSTON 發表於 2016-9-17 18:45

好牙
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

頭兩星期咁頹都估無十大啦 望就望好似小手術咁re完有冠囉
照計903唔會畀ivana白果 不過佢都要識做派首歌畀 ...
nicholashin 發表於 2016-9-19 01:54

唔係好記得14年係點
但印象中佢出道以黎未白果過 同樣待遇得美祖一個
SSN Chart (7 Jun)  冠軍: 戀愛腦之死 - 陳健安  |  亞軍: 波希米亞(沒有)狂想曲

hehe 等睇軒之首合唱歌播到十大
然後各大又出盡奶力插車干
可憐我美之遭殃lu ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-22 23:45

我家祖兒逃過一劫

**** 本內容被作者隱藏 ****
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-23 00:02

見到乜野

講到尾咪又係想出名想人識想出人頭地想搵錢
kwanie 發表於 2016-9-25 00:57

虛榮心

有個男仔拉埋班朋友退出教會 俾教會青年事務負責人報復
首先叫一個讀poly 姓葉既女仔 同個男仔Whatsapp傾 ...
matthew1990 發表於 2016-9-26 08:49

又係社工

對於張致恒自認性沉溺又被揭有小三,被莊端兒恨飛,祖兒話:「咦,我唔講佢,呢個衰仔,由細講到大。心死喇 ...
艾石仔 發表於 2016-9-26 09:54

娛圈真係好混亂

中招

那夜警察準備殺你、你、你。

難道我存在是為了你
纏住你永遠都飛不起
懷念夠下決心摘去你
終於我拍翼能飛 自由地飛
尋覓我回頭便沒有你
雲霧裡飛躍嬉戲
明白我存在是為了我
逼不得已決定離開你
畢竟不停有好天氣

男歌手三甲得一個揀得落手
今年好靜局