返回列表 發帖
時間上唔太合理,上年八月尾mag同ben比東週影到同屋企人食飯,毒果有話
同gordon拍拖半年,咁樣依位gordon冇可能唔知未分手,最多可以話拖拖拉
拉攪得唔清唔楚,好難講一腳踏兩船,年青人拍拖就係咁,我們不是這樣長大的?

你睇tvb一D都唔緊張,應該一早掌握左件事,由期mag比打個張咁私人既相,點解
Face會有?唔會打人嗰個提供。,個ben冇否應,事實有打mag,

整件事個重點,唔理有冇一腳踏兩船,係有人比打,比打好似應份咁。

3. gordon 個反應好真誠下....一個初生之犢, 好明顯唔識講大話
我個人覺得佢地真係有拍拖
Kyle_ 發表於 2015-3-26 23:27

上年八月尾mag同ben比東週影到同屋企人食飯,個位gordon點會唔知

個故事應該係咁,ben疑心重成日check住mag,加上mag比打,感情轉淡mag想分手,不過有唔捨得分手,依位gordon這時埋理關心想追,所以拖拖拉拉攪得唔清唔楚,攪倒今日咁,個D出軌、劈腿都係毒果做新聞。

我想問有幾多男士知道另一半比三次戴綠帽你帶,都可以死忍唔分手,反而比女仔叫分手先?

係痴情(痴線)定係軟飯好食,都係為左錢向毒果爆料,個張相一定得佢倆個先有唔係Mag就
一定係Ben,如果唔攞張相出來單料邊值錢,其它應該係毒果創作。

睇番Face編野好企Mag個邊寫,冇乜野,係毒果C1先玩野
http://hittt.blogspot.hk/2015/03/3-face-409-mf.html

其實無業男因為照顧多病女友而辭工,冇野做成年,依個男人好極有限

聽日mag有活動
可以回應呢件事
rubylovessss 發表於 2015-3-27 15:27

其實回左FACE

依段回東方,我估聽日唔會有咩新回應。
「謝謝大家關心。已成過去的事,我不想再提,而且這只是我倆之間的事。我只希望我們也能向前看。我不會再作任何評論和解釋,原因是不想傷害他,他是圈外人,希望大家放過他。而我也不想再受到傷害。再一次感謝各位關心和慰問。」

MAG話只係同Gordon識左幾個月
但係見到啲相09年開始影的
rubylovessss 發表於 2015-3-28 19:20

係唔係講依張,應該2010年12月5日「荃加福祿壽宇宙最長演唱會」表演嘉賓,我估個條友當時應該做dance後台影…………

有Mag做表演嘉賓當時既片
https://www.youtube.com/watch?v=KUea4yuCll8

其實個張攪錯時間係09年相張邊間傳媒放出來?2010年係後台咁私人既相,記者係唔係Gordon既Facebook揾到定係有人比記者?

呢張相只係gordon自己post上ig, 有幾私人呀?  係出席完港台funcation時已有, 我幾個月前都見過。 ...
thecool123 發表於 2015-3-28 23:35

左邊個張

左邊個張係幾個月前gordon自己post上ig, 個化粧咁怪所以我好有印象。記憶中佢好似話,"原來幾年前我地合照 ...
thecool123 發表於 2015-3-28 23:50

毒果應該是旦揾中佢作故仔或有合謀機會