返回列表 發帖
買左45分鍾..好難買=]

我最想聼~其實FI有冇唱過呢首LIVE~~
doughnut 發表於 2012-4-24 20:43

暫時未有呀

開始訂了:)!!!!

個網LOAD 得快左好多, 無乜宣傳今次應該SELL 得慢好多
kwanie 發表於 2012-4-25 00:05

係..點解無宣傳既?

邊可能果朝話加場之後凌晨就賣架.. =_=
kwanie 發表於 2012-4-25 00:14

根本無人知..HAHA

其實真係有太多歌好聽...好想佢唱xbf,趕,小聰明 同 鳳皇木 :)

演唱會主題曲: ALL U NEED IS ME!!!!

Fiona話新碟會自己作曲同做mv導演。

Fiona 6月會出ep (6-7 songs)
宜家差7/7 $480未賣哂。

Comfirmed guest: 社文澤

Wow...快plug 新歌。
應該有多2個新mv

快加場:)!!!!!!!!!!

其實0宣傳都可以賣哂:)!!!!!!

有隻歌應叫filicious..fiona作同填

聽左BETTER ME...好好聽呀!
lovehirofans 發表於 2012-5-20 21:33

堅好聽:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

倒刺 給人不一樣的感覺..!!
好想快d睇到佢自己做既mv

好像kelly的感覺。

我都想快D收到TICKET..!!!
新歌好好聽..期望下一個MV

Want to find the seat plan tol.. Thanks so
Much

係米三面台呀??
Lewis 發表於 2012-6-25 14:06

係...!!!!!!

開始啦...今晚唔知有SAMMI仲有邊個.....

SAMMI同大同出左!!!

希望聽日guest有唔同啦明天

雖然比預期早完,但係真係好唔錯
把聲沙晒~_~
water:) 發表於 2012-7-7 23:33

阿fi  沙晒????

希望有endy la...大同就一定有!

最冷既歌都係..8月號! 不過最想有南瓜車

今次d 3都無話好special.....

咁令台都唔錄..:)

睇左琴晚
最多人唱係甜蜜蜜同DEAR FIONA!

最鍾意係XBF..FI唱得好有POWER
勁多人想聽南瓜車...
ANYWAY MORE THAN EXPECTED