返回列表 發帖
1130am打到等我仲咁開心
點知已經換哂:dizzy:

花千樹 牆紙 正好 空港可以SKIP左佢

唱番NO.6 既
越唱越強  麻煩你 應該會更APPRICIATE

美好時光
...
MAMA 發表於 2012-5-13 15:20

你上面又話佢又唱舊歌, 佢唱D新D ge話你又話可以skip

咁佢究竟唱新歌定舊歌好...d樂迷真係好難服侍:L

哈哈 我意見姐...唱D FREQUENCE 無出現咁多既舊歌囉

同埋佢應該唱下 跑步機上 桃色冒險既快歌 熱下 ...
MAMA 發表於 2012-5-13 15:58

拉闊之前d 訪問 許志安好似話唔想有勁歌熱舞環節

其實這分中更愛你同lovinu 都唔算唱到爛... 我都係第一次听live :P我諗佢要揀番幾首所謂ge 唱到爛ge 歌係因為入場真係未必全部fans...(雖然佢好多其他舊歌唔係fans都識)
成日唔明點解佢死都咁少唱出賣, 心甘命抵o個d- - o個d 歌其實都好多人識:sleepy:

出賣都ok 好耐無聽~~ lovin u 佢話重新編曲 之後前後左右既人都話有咩 咪一樣-,-

不容錯失 相當刺 ...
MAMA 發表於 2012-5-13 16:04

最好opening 黎個power medley:lol 咁全場一定high爆:victory:
不過可能真係今次佢地決定冇快歌環節掛... 可能因為3個單位6個人入面得joey 算係成日勁歌熱舞, 咁廢事整呢part 搞到同其他part/ 人格格不入掛............... 唔知-_-

(係囉-_- 我都唔知lovinu 有乜分別- -0 牆紙就唔remix好過mix...唔知edward chan搞乜鬼--)

其實JY到呢個moment 真係唔洗下下搬D大熱歌出黎哂場 - -
不如每次揀D冷門少少
次選少少既歌,
好似快歌可以揀番 honey, whatsup 果D
慢歌又揀番D未唱過又或者少唱果堆
下下 心淡痛愛咁真係你唔悶我都悶- -''''
艾石仔 發表於 2012-5-13 23:23

:o但係今次心淡同痛愛係安仔唱唔係JOEY唱喎@@

不過我都好想佢唱番其他舊歌........有堆真係好好听但係永世唔唱/好少唱= = (honey, wtsup, 派對機器, 卸妝,4面台...早有預謀出賣心甘命抵..下刪N首)

不過今次其實正好花千牆紙算新歌, lovinu這分中空港都唔係狂成日唱...心淡痛愛係安仔唱, 啜泣大合唱,
所以都係得逃避你同怯@@ o個part似係為左fit個故仔而唱@@