返回列表 發帖
好似唱左好少歌 明明冇左嘉賓位同講少左野
rundown算係咁 雖然想有笑中有淚 有發生過 最好的債
驚喜位係火鳥 我係我 烈女轉洋蔥有d怪
唱得好左好多 都算冇乜甩詞架喇
反而可惜少女小城真係好厭下

佢自己都包底話唔係全部人會接受到既野
不過我又覺得今次舞台衫同rundown都麻麻
做三面台我覺得佢只係想慳水慳力
真心feel唔到有啲位想表達啲咩
但是但啦佢仲出黎唱

頭場之後有冇跳樓飛賣?
Jacz 發表於 2017-12-24 19:28

我都想知 想睇多場正面 側面真係睇唔到大銀幕

個show咁多負皮,點解仲係咁多人求霏,朝頭早既輪椅位又係一開賣就sold out  ...
Jacz 發表於 2017-12-24 19:49

咪係 d街客早d放番d飛出黎啦

好想聽日睇多場!

其實小城大事 so far有冇完整唱岩過歌詞?
Jacz 發表於 2017-12-27 22:06

每年記得這天再流淚
每年這天記得要流淚
每年記得那天再流淚
每年這天記得要流淚

今晚encore最正喎!

呢首勁side lor-.- side到唔係連fans都鐘意
都唔唱一千零一個......

飛左缺陷美換呼吸需要定點?

SHITTTT!!!!!!

可唔可以 31號/ 2/1再唱
唔該有人拍片
eldrian710 發表於 2017-12-28 22:47

我都係睇呢兩場!嗌爆紅館囉要

咁快唱野孩子又要R野講喇佢

頂 又喊又有一千零一個!!!

想當年唱笑中有淚又係喊 d人勁興奮又全場大合唱 又有人掉紙巾 真係勁正
https://www.youtube.com/watch?v= ... USpvYS&index=10

要com好一首真係大家都想聽既歌 得一次機會lol
eldrian710 發表於 2017-12-28 23:03

最想最想係我不要你愛我,深息原版

有人係最尾係咁投偷生
aRh3i 發表於 2017-12-30 00:02

最尾真係唱偷生點算。。。好難聽

下,偷生好聽wor
siongguan 發表於 2017-12-30 00:03

好聽但一首罐頭到唔罐頭既k歌 冇必要咁樣叫佢唱XD
寧願嬅麗緣啦咁

我唔記得左佢係幾時la左陣single
aRh3i 發表於 2018-1-1 02:20

應該係前塵後 勇之前
倒數之前好急咁唱晒啲歌佢XD

其實個套係咪真係衫嚟 ....
我覺得似係佢d 打底 lol
victor1991415 發表於 2018-1-1 03:30

應該唔係 佢係後台同d fans/歌手影相都係著呢件紫色衫
佢每日都換唔同衫同人影相
我諗係其中一set衫
但真係有啲核突

千嬅都算係咁
三隻裏面都擇左隻從未唱過live既作品

其實佢尋日如果encore完唱大激想或彈珠人的愛心炸彈
氣 ...
jason567 發表於 2018-1-1 15:52

exactly
搞high完個場唱前塵係odd到爆

冇記錯佢係有去msl
721AXA 發表於 2018-1-3 00:30

有冇英皇旗下歌手去左其實 好似唔覺眼

2nd encore fc 有lead 嫁, 個lead 唔到
太多街客, 亂咁啪, fc 試過好多次都lead 唔到
同埋31號fc 分 ...
aRh3i 發表於 2018-1-3 00:32

今日完全冇31號叫得咁齊囉

講氣氛31號完勝

其實少女同勇都仲係假encore!!
燈熄一半 啲音響未熄
佢預左再出既
但最尾都搞到十二點算佢啦
但佢問少啲fans咩點解唔走又問唱咩都搞左幾分鐘可以唱多隻

回復 4267# hinz

今日又遲左開show呢 成8點9左右
中間多謝就算啦 次次尾場都咁長
唱左single算佢啦

算啦 當你係佢 你就會好想用d時間多謝d戰友 d幕後功臣
    當係你被多謝謝既人 就會明佢台上既一句 ...
eldrian710 發表於 2018-1-3 01:12

係呀所以每次尾場都預左
其實唱咩都好 有得繼續睇同聽佢唱歌已經好幸福
所以佢唱咩其實都冇所謂