返回列表 發帖
最關心會唔會叫Grace上台唱下二人默劇、拾荒蛋糕、生日快樂

有阿拉伯市場live,要買$680

見放左堆21-23行既飛出嚟, 三場都有

艾石仔 發表於 2014-7-15 13:22

如果有個人, 再見悲哀, 給我愛過的男孩們, Number Nine全部原唱即刻仆去URBTIX轉飛啦...

BTW, 03. 楊千

希望今晚有Grace、莎莉同魚米高
買票主要為呢三位

Eric前後寸過兩次夏森美唔俾AKay蒲頭,睇嚟佢勁嬲子

仲值得提係留不低原本係俾克勤

Btw 傷逝 sally唱返既話 咁應該副歌就降key...

其實幾想聽Eason唱呢首.. 應該好正 ...
PangChiYeung 發表於 2014-7-17 23:35

N年前莎莉x Eason拉闊有合唱過

環球主辨的show,應該有Sandy吧 再見悲哀都未出
l00540 發表於 2014-7-17 23:51

大膽估學友果位一晚變Sandy, 一晚變倫伯唱電波中年絕食記

太多eason,真系覺得好無意思,學友sally只唱一首都去,真系好比面
阿mark 發表於 2014-7-17 23:54

最慘六首得貝多芬與我係想聽, 碌卡聽唔聽無所謂, 其他四首直情悶到嘔, 唔明點解少唱live既當這地球沒有花又俾左阿公

不過事前最恨聽果三首(二人默劇+魚米高+傷逝)都有唱, 仲整多首有個人, 所以對果show我已經收哂貨

kay電話話想嚟,但經理人話佢唔得閒
l00540 發表於 2014-7-18 00:05

之後仲話 有啲歌手以為實嚟結果無嚟
有啲天后級以為請唔到結果嚟足三場
(大意好似係咁, 請指正)

艾粒仔唱夕陽無限好
艾石仔 發表於 2014-7-18 20:14

等睇903班新世代DJ激讚艾粒唱得好過Eason

好彩睇禮拜四果場, 都係有個人吸引啲