返回列表 發帖
現在CC同TVB根本沒有分別
sunshine 發表於 2023-9-10 22:36

早排仲有人話前者好過人好多 果然12件fans 愛屋及烏  完全吾睇現況

CC冠大國數目: 14
勁歌冠TMG數目: 12

叮噹馬頭
LLLC 發表於 2023-9-10 22:45

勁歌我數到10.5首only,係米當左亂毛頭係佢地台d 人?
應該CC 領先緊

我只係知容祖兒後英皇只有泳兒拎到女歌手三甲
十大就鍾舒漫林欣彤才到泳兒
Gin lee有無咁易? ...
sexykaren 發表於 2023-9-10 23:29

睇泥 泳倪 今WEEK 又係死線壓界,然後BAN,幸兒繼續儲AP。
當我是最佳陪襯...

其實呢個節目關注度低到一個點,個榜變到可有可無咁
gcgoobi 發表於 2023-9-11 01:05

已經冇睇好耐 來來去去都上同冠自己人,好似其他人係陪襯。
但學fans 話,年尾吾需要care 獎項,睇表演就夠,質素最高

試下佢地果堆偶像冇獎,吾知仲係米甘講?

下,CC頒獎禮表演高質都唔係得鏡粉講啦
sampras625 發表於 2023-9-11 11:27

其中一部份啦,仲有搖滾仙女天后粉都講tim

佢話自己好耐冇睇個榜又要個個星期衝出來話又冠自己人
一個自己好care排名同獎項就當全世界都好care嘅盲反 ...
SugarFree 發表於 2023-9-11 12:31

我話冇睇個節目ja wo
anyway ,個榜都list 左係度,點會睇吾到?

甘事實就係冠自己人數量領先,甘都叫盲反?

企好 是日*INDEX  + 0

但係都不配有啦講真, 冠咁多首垃圾仲唔夠咩
CyrusLing 發表於 2023-9-12 20:24

其實d 歌吾垃圾,係唱果個d歌藝係姐

睇怕 瀟灑 美鳥 上不到 成為 幸兒 奪金的犧牲品

英皇見倪機播一次就課一次金
JasOh103 發表於 2023-9-13 13:56

幸兒會五會 企好 取代 Dum Dum拎十大?

Aiiiiii 搞左4星期都係死線以下,今年可能入場券都拎吾到

以為英皇會執執煎煎大媽形象,點知任得佢繼續大媽
我等我在 發表於 2023-9-14 09:06

好難改變不過其實可以學 真.杏兒 著古裝旗袍造型,型像應該可以更好。

同歸於盡上過榜啦
我等我在 發表於 2023-9-14 09:09

3甲都冇,除左最歌,仲可以侯選咩野? 可以吾去了

今年樂壇最大既笑話係某個垃圾榜做得出既
冠 巨蟹座 (長期低位夾硬冠)
死 52赫茲 (長期高位冠唔到) ...
Wonders 發表於 2023-9-15 08:37

人地美乸多fans ah ma,
又勤力又有理想又努力又靚又謙虛(fans 自己覺得only)

甘仲吾值得成為榜首同攞獎?

所以抵堅堅萬年女銀, 外形真係唔討好 , Aga 顏值都唔好(選過港姐都唔入圍)
     但人地Aga styl ...
awong255 發表於 2023-9-15 09:10

吾係阿麻? 衛蘭都叫外形吾得?佢真心靚wor,係肥少少姐。
另外,Gin Lee 出到果時,我識好多男同學都話佢靚,依加最多話佢娘d。

泳姨 就見人見至,我好多女仔朋友都覺得佢幾靚,男仔就一個個,見人見至。

但上面le d全部都叫唱得先,好過依加果班所謂偶像派。

班妖係 ‘’偶像派唱功,實力派的樣子‘’,一樣大把人鐘意。

所以你話咩身體很誠實睇樣聽歌,好似吾太成立。