返回列表 發帖
根本係佢個人個款LEUNG,而吾係音樂/著衫問題。
IDK 好過LE 首 3FUN

用魔音遮唔到鄉音。。

染左金髮都好大陣娘味。。
kk8733 發表於 2023-1-14 13:48

所以話LEUNG 係來自佢自己,既然改吾到就搵D 適合自己GE 資源去配合同昇華形象仲好。依加係吾湯吾水,面目更模糊

無所謂啦。。今年一定903女金。。
kk8733 發表於 2023-1-14 20:11

會吾會好似美彤甘? 一開始係好大回響GE,但1,2後配合吾岩資源就....

「肯定就是李」 vs 「全球被你轟動」
掛住容何既快歌係咪初老症既跡象?
lokzai 發表於 2023-1-14 21:07

有D 似 "慳電就是理 在自動大量㩒機 CHOCOLATE"

2日已大幅拋離 IDK 的VIEW

認真,除左:
"慳電就是理,再致電就是故計" 之外,
一句都聽吾到

咪就係爛歌一首囉 呢度吹捧首歌 我估係英皇請打手 都無乜人吹捧首咁嘅歌 ...
洗衣王國130 發表於 2023-1-15 13:53

講反鄉音,星夢台 美媺 安首本份2.0 幾乎可以甩晒, GIN后唱左10年都未太大進步,真係有D 失望

我都失望呢個post見到拎美媺?黎比,唔同level喎 ,佢日常廣東話(語氣發音用字各樣)都講唔好

D ...
愛我別走 發表於 2023-1-15 14:32

但佢呢隻歌令人聽吾明歌詞都係事實泥,或者代表佢吾岩唱快歌  BTW 我吾係HATER,聽聲係OK ,但加埋歌詞真係搞吾掂,我俾左3分

真心:
聽得多開始覺得有D 煩,頂吾順要熄左去。 3日暫時聽左4.5次。

會吾會最後得個死位?

冠就唔值㗎喇 不過似會冠 首歌真係太嘈又唱到好似鬧交咁 俾個死位算啦 ...
leroyjaime 發表於 2023-1-17 18:45

好似好揼本,成績點都應該要好過18個我

好聽
kenneth 發表於 2023-3-15 23:01

化妝化到AVRIL LAVIGNE 甘