返回列表 發帖
好慘呀。。。娛樂圈害了得意仔仔。。。

房袓名帶壞佢

傷心。。。一排冇得見佢啦。。。

真係寧願見到明星係公園睇牙被捉到
都唔願意見到明星被人捉到吸毒
SA弟林 發表於 2014-8-18 15:59

好想喊。。。點解會咁。。。

娛樂圈真係一個壞壞壞地方。。

咩比喻
hinz 發表於 2014-8-18 16:04

話緊肥鏗叻仔。。

睇牙是開心事
chuniiii1020 發表於 2014-8-18 16:05

一年最少睇一次

原來連小房子都確認被捕
唔知呀大哥嬲起上嚟會點
阻住 發表於 2014-8-18 17:59

內地媒體指房祖名 涉嫌刑事犯罪 非簡單涉毒。。唔通係賣家???

成龍出任全國政協委員。。。個仔咁叻叻。。快些辭職啦

可能佢地開yum party
SA弟林 發表於 2014-8-18 22:21

佢地好YUM 。。。

睇番11年新聞果陣已經爆料話佢鍾意去夜店蒲  

咁大可以諗到吸毒果陣係打算開咩party {:1_1 ...
SA弟林 發表於 2014-8-18 22:45

大家唔好去咁多yum party 。。要潔身自愛。。

Sasa 有冇去。

娛樂圈必有一個販毒boss
MiRi 發表於 2014-8-18 23:11

真係好想知係邊個呢。。。

好驚雜誌copy我呢段野出去 到時D人以為真係
最近睇得柯南多
MiRi 發表於 2014-8-18 23:24

PM。。。

成龍代言邊瓣衰邊瓣 網民:任禁毒大使兒吸毒了

內地一早已流傳成龍掂甚麼,幾乎就死甚麼的「黑仔論」。

今年3月就有網民說成龍:「代言小霸王(電腦學習機),小霸王倒閉了;代言愛多VCD,愛多老總坐牢了;代言汾湟可樂,汾湟可樂沒了;代言開迪汽車,全國才賣九百多輛;代言霸王洗髮水,被查出霸王致癌了。代言格力空調,空調爆炸了。2014,成龍大哥果然不負眾望,把尼康(Nikon)搞上315啦(央視3月15日爆出Nikon D600相機質量有問題)! 」

難怪有網民,今日為成龍這份「履歷」再加多句:「擔任中國禁毒形象大使,兒子吸毒了。」

有柯震東痛哭流涕悔改視頻睇啦喔
MiRi 發表於 2014-8-19 11:03

我睇到係打哂格仔。。。

我覺得好睇過那些年
MiRi 發表於 2014-8-19 11:07

真情流露。。。唔想佢消失係娛樂圈。。

最近收到好多PM既要求
多謝大家關心 祝大家身體健康 馬年行大運
MiRi 發表於 2014-8-19 13:47

講多少少啦。。。兔兔好密口。。。。。密到見唔到。。。

其實你見陳冠希大陸台灣仲咁紅就知
-Prince- 發表於 2014-8-19 14:04

冠希近來老了啦。。。唉。。。歲月不留人。。

希望柯震東振作啦。。

樓上幅圖是咪開了答案...
jose 發表於 2014-8-19 15:39

真係估唔到。。。

北京市公安局禁毒總隊副總隊長接受節目訪問時,更是毫不掩飾地盛讚祖名:「我覺得見他(房祖名)第一面,說實在的,能看出他有一定的文化素養,從他的眼神裡我能感覺出來,他比較後悔。」

好叻叻。。。

下 咩名
SA弟林 發表於 2014-8-21 13:08

藝人房祖名吸毒被逮,偵訊時為了自保對於所有問題坦白,據了解,他供出了一份120人的中、港、台藝人名單,目前已經鎖定2位C姓、1位H姓的高知名度男星,外界質疑這3人就是與房祖名、柯震東2人交情好的陳柏霖、陳奕迅與蕭敬騰,而這份名單,未來恐怕即將掀起演藝圈大波瀾。

WAWA。。。快D拉。。。

收皮啦咁黑心
electric 發表於 2014-8-21 13:54

俾人話。。。皮已收。。。

嘩 成事既話成個圈都可以大洗牌
kary做最女不是夢
jose 發表於 2014-8-21 14:28

依家講係男歌手多。。。點解又關KARY事???

陈 X 霖、曹X、何X东,CCH暂时不便公开罢了
(from: weibo)
remus 發表於 2014-8-21 21:53

發生咩事???

燈神快D 入來估下啦。。。好難估。。。

係cm亂講 會唔會都收到 好驚
SA弟林 發表於 2014-8-21 23:33

Sasa唔洗驚。。送個鴨胸你食。。你會開心番
好想知除了大麻。。還有咩毒品呢。。。

大整蠱!房東監房體檢內幕 柯震東得3cm
72,061 views │ 2014年08月23日
返回 下一則 上一則

「房東」 ...
jose 發表於 2014-8-23 14:53

三CM 照要呀。。。震東唔好放棄呀

震東crying 中。。。心痛

其實佢都唔細 吸毒真係好大件事 明知係犯罪仲 明知故犯  

影響好大 crying都無用 ...
janickfu 發表於 2014-8-30 00:05

今日一走出來。。好兇咁推撞人。。真係呢
佢都好花心呢。。食咁多女女。。唔會喜歡佢啦。。