返回列表 發帖
我日日都有跑步架囉
rubylovessss 發表於 2014-12-29 11:13

咁都會常常病,去睇下中藥,調理身體,問下中醫師食咩對自己體質好

得閒煲下合適自己體質湯水,人都靚些又會健康些

支那人一定唔幫
用廣東話答 聽唔明就算
John 發表於 2014-12-29 13:26

遊客會幫下,水貨客一定唔幫

唔通我樣傻/善良? 我都幾常比遊客問路,但明顯就知我唔係當地人-"-,唔明點解佢地唔問當地人 ...
Nathan 發表於 2014-12-30 00:22

我唔知你樣子,你問下你朋友覺唔覺你傻或善良啦

傷心,你地玩得開心些啦

我又咩都冇

咳完未呀我究竟
琴晚睇叱吒係咁咳好辛苦
rubylovessss 發表於 2015-1-2 13:06

飲下羅漢果水啦

如果你係寒底,飲薑茶啦

都唔知係唔係琴晚當黑見到d唔應該見到d野
今日真係黑到一個點
頭頭碰著黑 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-2 22:15

下。。。原來你咁易睇到

沖下碌梘葉啦,再唔係拜下神啦,同人講對唔住啦

我又唔做運動又唔打機 好摺
中意去郊外大自然睇下書咁
好彩身邊啲朋友都唔做運動又唔打機 ...
hehemamama 發表於 2015-1-7 22:13

我只同家人活動多,所以好少朋友,得網上朋友,同CM 朋友

好在我都有打LOL
d_uuuuuu 但係我班fd唔打LOL呢!!!!!!!!!!!
另一班FD就玩P&D 同埋D完全唔知咩GAME 0 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-7 23:14

嬲,入元朗唔找我。。。

講讀書好鬼悶
講屋企又怪怪哋咁

兔兔你住元朗架?
ed8671ed 發表於 2015-1-8 00:29

你依家先知,好多活躍CM 人都知道呢

我而家知咪得囉
咁我得閒同你活動吓呢~我都係元朗架
ed8671ed 發表於 2015-1-8 00:39

下。。。突然好驚驚。。。當我唔係住元朗啦

唔洗咁大舊檸檬整埋嚟喎,好hurt架
ed8671ed 發表於 2015-1-8 00:46

對不起,我自我保護意識太強啦,好難去改呢,請原諒我

叫come on 姐姐呵番你啦

我唔信...我唔信...我真係唔信我重左幾磅....唉我要食少d
聽日唔食飯... ...
rubylovessss 發表於 2015-1-8 23:38

你唔食野,小心暈倒,咁就冇得睇港台頒獎

我肥一陣好快又會瘦番,幾年都係差不多磅數,冬天重幾磅,夏天出汗多,好快變瘦

冬天我會食多了飯同肉呢。。。仍然俾一般人瘦咁

通常成完13么都係會轉運...
食兩鋪就.........
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-9 11:26

我未食過十三么,只食過大三元,大四喜,可能我打牌少

其實無咩可以做  
等碌過既時候 大家都已經死左
張少 發表於 2015-1-10 13:58

唔制呀,我要走出香港呀

其實真係灰到核爆
就算有錢都唔知可以去邊 當然前提係有錢啦
-Prince- 發表於 2015-1-10 14:12

有錢會去台灣住呢

日日上CM...追星...做埋D無意義嘅野
突然間覺得好攰.....
rubylovessss 發表於 2015-1-11 00:09

好累就快些去訓啦。。。

近來有部份會員好惡呀,驚驚。。。

不過我有驚歎佢地運用文字去攻破所謂對手,真係好矛盾呀,點解我無依D 技能

曬命啦你~ 冇重過啦~
港女過杜如風呀你!!
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-13 15:50

我都冇點重過。。。

今晚食火鍋,增肥啦

深潛咁耐終於上水啦
但可惜 講緊既唔係你
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-13 16:20

講緊我嗎???我上水啦。。我係蘭蘭粉絲呀

究竟係邊個,好想知呀,等我

因為我十世冇落街食過早餐 一放假就瞓到午餐時間
mamakin 發表於 2015-1-14 00:55

我好似同你地脫哂節,我唔記得上次幾時食KFC了

pk product of roots
唔記得左點計 冇左9分
yiuuuuu
bagfgfcde 發表於 2015-1-14 12:16

下次要記住啦,唔好咁自責啦

阝東木白宇幾日寺先肯出哥欠????
等至刂變薛豈几王其口朿刂!!!!!!
dongbb2332 發表於 2015-1-14 12:26

柏宇好快係HKTV 唱歌俾你聽啦,記住睇啦

今次好唔小心。。唔開心。。。
希望其他人錯多啲
希望佢改得鬆啲俾多啲step分我本人
希望 ...
bagfgfcde 發表於 2015-1-14 12:33

努力為明日最後一日考試。。。支持你

考完啦
bagfgfcde 發表於 2015-1-14 12:39

輕鬆下啦。。。

支持下其他CM 仔仔,希望佢地努力做FYP

睇個牙掛號 n0.都1069
SA弟林 發表於 2015-1-14 15:23

唔通有HEHE 牙醫???

今日唔知做咩,少少暈咁,今晚要早訓些

我都有
早D訓啦 訓唔著就食雪糕。。。
SA弟林 發表於 2015-1-14 19:58

訓唔著就食雪糕。。。
你唔舒服就唔好食凍野,飲多些暖水啦

昨晚睇完來生不做兔兔大結局之後心情不太好。。。見到有主角離開,自己又會想自己有日離開又點會。。。

再睇醫生冠軍,講到個室長,條腿廢了,一拐一拐咁,好努力,好堅強生活,但有時會氣餒。。室長同女主角講:「點解得我時間停頓,其他人就可以一路行」室長講完依番話,好大力掉爛手上酒杯,自己聽完好大感觸,自己又落淚了。。。

可能自己到依一刻仍未甘心,唉。。。

醫生冠軍?韓國?

如果係我睇果部 第二男主角都好慘
SA弟林 發表於 2015-1-16 17:55

係韓國,係hktv 有睇,講大隻仔柔道同醫生呢,岩你呢,好多胸肌

其實我睇了六,七集,就喊足三,四集,我太易喊啦

其實我唔想叉落呢個對話
但你既然走出咗呢個post就唔好又入返嚟反咬...
ruby姐你自己冷靜吓先啦,ok? ...
ed8671ed 發表於 2015-1-19 14:32

剛追完post,CCTVB 頒獎我無睇呀

露比近來可能心情不太好,有人結婚,出碟延期,
希望佢心情平伏些。。。唔好想傻事

講夠未呀!!!!!!!
你地班賤人收聲啦!!!!!!
rubylovessss 發表於 2015-1-19 14:24

其實有一刻我都想衰男人消失,根本冇可能,
不如自己增值自己,令自己更加強,對抗衰男人。。。

其實我覺大部份會員係幾好人,理智呢,有時有人願意鬧你好過唔鬧呢,佢地仍願意教導你,
係社會上,你俾衰人害了,你到最後一刻先知呢

每次提起D 男人,自己又會喊,唉。。。

嬲嬲嬲,下次唔理露比,佢蝦兔兔。。。

露比不見了,擔心中

我發覺我因為金牌會員John既man頭像而有D鍾意佢,點算啊~~~
寂寞太耐實在唔好。 ...
Gary 發表於 2015-1-19 16:41

圖呢???好想知道

嬲,有人暗戀JOHN BB

要開交友區麼?
wchild 發表於 2015-1-19 17:03

嬲,唔係交友區,你想TIMMY BB LOCK POST

kay粉咪癲足幾年

唉今次考試整體差到無倫 !!!
mamakin 發表於 2015-1-19 20:41

蘭蘭粉呆等兩年啦。。。零宣傳。。。

John 發表於 2015-1-20 00:16

黎明這時好正正,d 相有些隱約隱現呢,有隻CD D 相係幻燈片咁,睇到我。。。

對唔住囉...唔好嘈啦停停停停停
rubylovessss 發表於 2015-1-20 13:16

你要接受下人地讚賞或批評你同你愛的歌手。。。

唔係次次錯了,又要講對不起啦,要明白自己有咩錯誤,CM 會員唔會無端端話你,一時叫你改,可能會困難,希望你慢慢改下你這些缺點,學得好了,對你出來成功好有幫助

其實我都唔係好識同人相處呢,我都學習緊如何同不同網上會員相處,支持露比呢