返回列表 發帖
新聞在此:
可能太長, POST唔哂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
睇到單新聞果陣好震驚!!!!究竟篇新 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-26 21:59

東綱搵到件Gordon,證實根本同Mag冇拍拖同埋只是識咗幾個月不是毒果所講入行前就識。其實毒果篇嘢timing錯唒,有follow Mag的粉絲一睇就知有問題。
    呢件Gordon又借D抽水真係好乞人憎。

gordon個反應一d都唔似假,好戥佢陰公....
不過新人真係新人,答得好誠實,欣賞~
原來Mag係玩家黎,sosad...... ...
~蛋撻~ 發表於 2015-3-26 22:17

但呢件旦散今日同東方又唔係咁講,話根本冇拍過拖。明顯尋日係借D意抽下單新聞水。同埋呢條友淨係擔心自己都幾自私。

咁講嘢會害死人的。唔該佢用下腦。

形象破裂 估唔到佢係啲咁嘅人
我一直都覺得林小姐好pure 好ture....
Cklababyk 發表於 2015-3-27 00:23

Gordon單嘢擺明係老屈,來來去去都係同同一件初戀男一齊咁又有幾唔true?

咁羅孝勇係咩
lblemon 發表於 2015-3-27 01:19

當然係指同初戀男復合之後啦朋友。

唔明已經兩日佢仲唔出來交代,到底佢係低估事情嚴重性,定係已經唔care,定還是真係有做過?   

佢四張碟 ...
月球漫步 發表於 2015-3-27 02:38

以佢倔強嘅性格不嬲唔鍾意出來交待私人嘢,但佢已經第一時間寫咗很好的回應俾face同東方仲處處維護初戀男,係D報紙選檡性地唔去強調。

咩送綠帽明顯係毒果老作啦。所以話壹仔想整死一個藝人話咁易, 只要故仔作到夠爆夠juicy再整埋動畫,冇人再理係唔係事實,呢樣都幾恐怖。

我想問有幾多男士知道另一半比三次戴綠帽你帶,都可以死忍唔分手,反而比女仔叫分手先?

係痴情(痴線)定 ...
carols26 發表於 2015-3-27 13:25

如果打完人仲要影低另有企圖真係好變態同賤格。

d相好恐怖
佢條仔仲恐怖

但都係冇講到同gordon 有冇一齊過 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-27 16:36

Mag FACE嗰個回應係出於C1老作Gordon單嘢之前。Gordon親囗講到咁肯定只係普通朋友,想食花生嘅人失望了。毒果連小小證據都囉唔出,連一張拖手相都冇,一個人證亦冇之下作咁大段嘢都有人深信不疑,都幾好笑。

毒果仲夠擔死搵兩張公閞活動嘅相就話佢地有路,叫有圖有真相。嗰D相Mag每次活動最少同粉絲或其他歌手影幾十次,唔通同幾十人都有路?

人地楊怡謙謙疑似囗交都要出來聲淚俱下交代,佢入行5年啦,應該成熟了。人地冇擘腿只係做情侶的事都要出來 ...
月球漫步 發表於 2015-3-27 19:02

講得啱佢係有必要澄清呢D嘢同埋改一改佢喜歡潛水同低調嘅性格。佢星期六會出席公開活動仲開到聲叫fans去支持佢,可能到時一次過去澄清呢。

忽周: 林欣彤遭家暴 有人錫番

都市人壓力係咪真係大成咁呀!睇吓林欣彤( Mag)同佢初戀男友 Ben, 12 ...
Bluejays 發表於 2015-3-28 00:15

Thank you bluejay bb post呢段嘢。媽咪姐果然都係咁錫阿Mag。

Gordon 個 case,我覺得唔會係蘋果喺咁多歌手中亂點一個出嚟做,
如果係求其見到張相,蘋果就落 order 話 ...
Bluejays 發表於 2015-3-28 00:28

由始至終佢地只係有兩張公開活動嘅相就亂作古仔。有心要作古仔根本唔需要爆料者。選中做件gorden好可能只係知道佢地係識同埋主要單料出街後一日羅生會同佢同場有活動。第人以為睇戲咁䏲。

gordon充其量只係洗脱左自己,而家只係話佢唔係第三者,唔係話mag冇第三者,多次出軌亦可以每次都 ...
月球漫步 發表於 2015-3-28 13:28

Magmag好慘。話到明條仔抹黑緊佢就冇人想聽,條人格有問題打女人嘅賤男D人就句句信哂。FACE篇嘢都講咗條仔成日疑神疑鬼,唔俾佢杯弓蛇影一有Mag男性朋友埋身就認定佢地有路咩?

回復 145# Bluejays

On.cc 咁都唔洗cut咗Mag成段報導架,啱啱仲有,而家成段cut咗,難得佢肯講D嘢回應,咩事呀柬方?

MAG話只係同Gordon識左幾個月
但係見到啲相09年開始影的
rubylovessss 發表於 2015-3-28 19:20

影張合照未必表示識架下話,嗰張合照係出show後台,Mag每㳄都會同好多出Show嘅人影相,影過都未必記得啦。仲有嗰個look係巨2比賽(10年)完咗初期,一定唔係09年先啦。

Mag話唔回應同事件無關嘅人嘅言論,暗串呢條友抽水串得幾好。

有時一單新嘅新聞蓋過來嘅時候,
就會即刻 感受 到乜野先係真正重要嘅新聞,
乜野只係 微不足道 嘅娛樂新 ...
Bluejays 發表於 2015-3-28 16:45

咁從來相比於港聞/要聞,任何一單娛樂新聞都係微不足道嘅。

呢單新聞成功推高左facepop個app download到Catergory 新聞第2位
仲有3十幾萬views

pkl 發表於 2015-4-1 09:21

佢地就發達了,難為被佢地玩嗰個啫。

BTW, TVB竟然咁應景播DIVA華麗之後。

幾時播~
doughnut 發表於 2015-4-1 22:59

翡翠台 四月六日 10:45 am

樂壇超級經理人Man文健新(杜汶澤飾)為替旗下歌手J嚴靖怡(容祖兒飾)的演唱會錦上添花,盜用J的微博戶口,以卑鄙手段從另一女歌手Fi(薛凱琪飾)手上,搶走一件名牌歌衫……貴為天后。為攀上天后位置,多年來,J犧牲了私人感情,終於壓力爆煲,J失聲,為隱瞞傳媒,滯留內地,卻巧遇盲人推拿師胡明(胡歌飾)。J 在胡明身上,找到歸於平淡的幸福。那邊廂,熱愛唱歌的Red(林欣彤飾)被Man發掘出道,但隨著知名度愈來愈高,她與男友阿樂(陳家樂飾)的感情備受考驗。

蘋果真係好叻喺有記招嗰日出新聞。
繼 Gordon 後,又嚟一鑊 ... 唔夠料都出住先。
今次啲 狗仔隊 直情唔合 ...
Bluejays 發表於 2015-6-23 22:44

Alfred單嘢同當日Gorden單嘢一樣冇證據就看圖作文, 所有劇情只係毒果用動畫交代,呢度都唔少人當事實咁逐句咁當事實去quote,仲趁熱閙地對事件主角仲踩多兩腳。真係有病。一

Alfred 成日喺 IG 提嘅嗰對朋友嘅 孖仔BB,
比 Mag 今日講左出嚟,就係屋主啲仔。
你話當間屋有兩個小孩 ...
Bluejays 發表於 2015-6-25 00:10

嗰張報紙成日看圖作古仔屈人並非新鮮事,但Mag同Alfred兩單嘢流到咁竟然都有人信,包括某些粉絲竟然都質疑偶像,真係O哂嘴。