返回列表 發帖
意粉淘汰在望
六連勝!!!
Wonders 發表於 2017-9-28 23:12

荷蘭打得好順利恭喜

好!啱啱好返到屋企可以睇最後一場
支持G教練

啱啱訓左一陣 遲左少少醒添
呢場比前面三場打得激烈
chanchan0909 發表於 2017-9-30 00:59

其實局頭好悶兩隊一傳發梗夢
進攻又軟
但係一分一分咬住上 去到局尾
啲進攻先打得順手少少

咁嘅情況土耳其唔系冇機出線
Wonders 發表於 2017-9-30 01:14
俄羅斯好多機會球都送探頭。。。

俄羅斯打得好差。。。
Wonders 發表於 2017-9-30 01:27

主攻出晒Koshe Parubets Voronkova Frolova 但一傳都係無改善
主由人Kryuchkuva一傳都好麻麻

看好荷兰塞尔维亚 会师决赛
youfuqi 發表於 2017-9-30 09:23

又燈。。。。

第一局 Mammadova 同 Samadova 嘅進攻都有進賬
荷蘭攔網麻煩啦
chanchan0909 發表於 2017-9-30 22:32

而今局攔網真係好好

竟然要打第五局
Wonders 發表於 2017-10-1 00:08

局尾Dijkema有啲手緊
最尾嗰球傳到。。
AZE攔網亦把握得好好

挑戰無video睇。。。PUN

youtube 係咪冇得睇? 我都好想睇呢場
CRS 發表於 2017-10-1 00:35
CEV官方有
但block咗香港IP 要轉VPN睇

https://www.youtube.com/watch?v=5GqW6dk9CDI

點解我轉咩vpn都入唔到link

荷蘭崩潰先
Wonders 發表於 2017-10-1 23:20

基本上係頂唔到Boskovic....

其實有冇 d清 d既 link?
我睇 facebook livestream 好底清
CRS 發表於 2017-10-2 00:04

youtube有返

新一個賽季開始啦
俄超第一輪 Kazan 同 Moscow 都取得勝利
話說 Moscow 今年個陣係咪有 3 個國手 ...
chanchan0909 發表於 2017-10-14 20:28

原來係今晚凌晨

係呀  今晚都有比賽
正 而家真係愛上左聯賽多過睇國家隊  ...
chanchan0909 發表於 2017-10-15 05:02

好傷心 因為今朝要返早琴晚無睇live
點知今日打風唔使返
又搵唔返場波睇

Vakifbank真係無乜漏洞

今場半主力首發
第一場就半主力 Guidetti 都可以話呢個決定幾勇敢  一黎配合會有些少唔 ...
chanchan0909 發表於 2017-10-17 22:13

Salas同Ramirez攻力都唔細

女神今日第幾個脆攔
Wonders 發表於 2017-10-17 22:41

打咗兩球出界添

古巴人身體質素就係好
有彈跳又有力量
chanchan0909 發表於 2017-10-17 22:46

可惜一傳

2017 - 2018 土耳其女排甲組聯賽 第一輪

10.18 23:00 Bursa 1 : 3 Fenerbahce (26:28 25:19 20:25 23:25 ...
chanchan0909 發表於 2017-10-18 22:05

第三四局Rahimova又打唔使接一傳既大主

Rykhliuk 真係好勁 , 打贏左 E 家一局 !!!
chanchan0909 發表於 2017-10-21 22:32

佢球球中咁濟。。。
2017 - 2018 土耳其女排甲組聯賽 第二輪

10.21 22:00 Vakifbank 1 : 0 Beylikduzu (25:16 : : : :)
第 1 ...
chanchan0909 發表於 2017-10-21 22:30

啱啱好似用咗Naz+朱做2換3

真係厲害 希望佢可以贏埋第 4 局
係咪喺 set 1 最後  我啱啱先返到屋企  場波又無 ...
chanchan0909 發表於 2017-10-21 22:40

E家仲有Boskovic頂住 而且一傳唔多好
係。。我都係睇文字直播 好似打咗一兩球

oh 居然大家有誤會輸左 ...
恭喜 E 家
chanchan0909 發表於 2017-10-21 22:55

最尾差少少Boskovic 67% / Rykhliuk 57% 好痴線

銀行第 4 局形勢不妙 , 大落後下換上朱朱 , 加油 !
chanchan0909 發表於 2017-10-21 23:32

PUN...朱朱都係咁error..

而有 蛇姐 , Krsmanovic 同 Boz 嘅 Seramiksan
而家同緊 Bursa 打得激烈
雙方正進行決勝局 !!! ...
chanchan0909 發表於 2017-10-21 23:44

對面有BelienRasic都出埋黎

Scandicci VS Casalmaggiore 有得重溫 !!!
感動
chanchan0909 發表於 2017-10-22 21:11

wow 估唔到有重溫Scandicci 每個位置都打得好好
尤其主攻Bianchini
第二局中段Scandicci發球輪拉開咗幾分
第三局Pomi都有個發球輪 可惜已經追唔返
Adenizia打到好high 相反Arrighetti繼續黑面

全新陣容嘅 GALA 今晚主場打 E 家
GALA 嘅表現令人期待
chanchan0909 發表於 2017-10-24 19:52

正 睇吓Koshe點打

yes
黎緊 GALA 仲要連打 3 隊豪門 今日對 E 家
下輪對銀行 再下輪對費內 簡直係好戲連場呀 {:1_1 ...
chanchan0909 發表於 2017-10-24 23:22

點算 我有啲眼瞓暫時兩邊進攻都唔係好成功

頂住 應該好睇嘅場波  而家兩邊都打得流暢左
開局雖然 E 家大比分領先但 GALA 拎嘅幾分 ...
chanchan0909 發表於 2017-10-24 23:52

GALA最尾啲一傳

Koshe
Larson 追發 Koshe  5 個一傳中間有一個接得幾好但內媽無打中
好可惜 {:1 ...
chanchan0909 發表於 2017-10-25 00:03

內媽最尾用下手會唔會易啲過網呢
佢嗰個角度我諗朱朱都未必打到

贏到第二局
後段嘅排兵佈陣總算無重蹈第一局嘅錯誤
chanchan0909 發表於 2017-10-25 00:37

內媽亦下到球
Meliha替補出嚟都打得唔錯

銀行 10 連勝終止
睇返場比賽 , 其實 set 1 同 set 2 都打得好順
但都係中後段開始進攻出事
而全 ...
chanchan0909 發表於 2017-11-15 21:34

明明第三局換走咗Naz點知又二換三入返去
再換朱朱入去 搞到Cansu入唔返去
反而第一局E家送咗成11分 銀行都把握唔到

Pomi 宣佈
因為常規賽前 5 輪只獲得 1 勝 4 負嘅戰績
所以決定炒左 Abbondanza
由助理教練 Cristiano Lucch ...
chanchan0909 發表於 2017-11-15 21:37

曾曾幾時有得首發

E 家好神奇地喺費內 3 個賽點之下贏左一局
但 Polen 嗰個球應該係喺界內 ...
朱朱淨係上場打得一般 , 佢隻 ...
chanchan0909 發表於 2017-11-18 20:49

係囉 無啦啦走去挑戰block touch朱朱琴晚都打返好 希望繼續keep住

下年Thaisa Garay回歸競爭力會提高返
Wonders 發表於 2017-11-21 22:08

好想飛去日本睇

今日個陣 最應該係追住 Jerkov 黎發
因為 朱朱 同 Jerkov 直程喺同一個輪次
chanchan0909 發表於 2017-11-25 21:56

Jerkov 朱朱輪輪比人追兩個暫時都頂得唔錯
Naz今日思路好清晰 朱朱Sloetjes打得好順
相反費內明明換咗Rahimova打得幾好
最尾又換返Polen/Nootsara入去

第2局攔咗幾個
Wonders 發表於 2017-11-25 22:38

好恐怖 完全過唔到

好痴線
呢輪足足卡左11分
Wonders 發表於 2017-11-25 22:42

Ezgi 嚇到唔敢打

朱朱又五號位

恭喜銀行
稍後又有另一場大戰 Novara VS Pomi
雖然曾曾好似要準備離開 Pomi 返返去北 ...
chanchan0909 發表於 2017-11-26 00:07

好夜 準備聽日睇重播另一場Rykhliuk四局打咗六十幾個波

Besiktas 呢場好似無 replay , 電視台呢輪好似淨係播銀行同費內
最後 Rykhliuk 拎左 38 分但係都係輸 {:4_9 ...
chanchan0909 發表於 2017-11-26 09:53

睇咗重播
Pomi 第五局12:7領先咁都贏唔到

估到會好激烈 , 但無估到科內客場贏波
Hill 今場大爆發 26 分 !!!
場比賽原本諗住睇 live 但都係 ...
chanchan0909 發表於 2017-12-10 09:44

好多場都未重溫
一陣要睇埋Scandicci嗰場先

意甲呢一輪場場 5 局
chanchan0909 發表於 2017-12-11 07:56

好痴線 好高水平每次既節奏都好快

今早嘅世俱決賽都真係唔錯唔錯
原本第一局 Lube 24 比 23 , 之後仲救起個快攻有反擊機會
點知 Ka ...
chanchan0909 發表於 2017-12-18 21:14

終於重溫咗
Kanza發球比Lube強少少
三局既局尾Lube都把握唔到

局點比女神唔比朱朱 朱朱今日打咗好少波

因為第二局開局朱朱比 Babat + Eda 直接攔死 3 個
反而女神打得好開
最後一球都係無辦法之下先比 ...
chanchan0909 發表於 2017-12-23 23:01

Akman打既波仲多過佢
Rahimova第一局比人封到死死第二局啲吊球又幾揍效

真係兩點換三點 Rihamova
咁早上黎睇黎佢會打到尾
加油呀銀行
chanchan0909 發表於 2017-12-23 23:34

出到嚟之後 第四局都係佢撐起

今日 Rihamova 打得太好
最後見比分被反超 費內教練仲喺到係咁變陣 真係唔放過任何一個機會

今 ...
chanchan0909 發表於 2017-12-23 23:55

換Robinson出嚟真係明智決定進攻打得唔錯之餘
朱朱完全唔使接一傳
第四局完全係要乜有乜

換adams出嚟 一球out一球被攔

銀行第二局發扣攔全部發揮得好過 E 家
E 家全隊嘅發揮都一般般 , 除左 Larson 之外 , 換上黎嘅 E ...
chanchan0909 發表於 2017-12-24 22:31

第三局局尾好痴線全部比晒朱朱同Boskovic打

朱婷上前排 !!! 加油 !!!
chanchan0909 發表於 2017-12-24 23:05

無得睇多局