返回列表 發帖
買咗飛啦!!:loveliness:

我仲認得你哋呢度CM d fi fans d名一樣既

有冇人會去?:$

大家知唔知尐Tee賣幾錢?
同埋演唱會當場有乜得賣?
lms+spray 發表於 2012-6-12 17:12

我冇睇男裝,女裝背心190,Tee230,有帽闊袖既330,半截群都要過100,我想買果款背脊透視既要260唔知有無記錯
黑色款唔啱我所以我無諗過,紅色款本身想買,但個公仔隻腳好奇怪...都係買綠色款好d
我覺得All U Need is Me字樣果款好似c9款....

個 mv 好暈
hissorhk 發表於 2012-6-18 18:13

我都係咁話[sosad]

我岩岩收到啦...坐第4行!!!
lovehirofans 發表於 2012-6-19 17:12

自問性格唔適合坐咁前, 我又唔會大叫大嗌, 加上我唔想用咁多錢買差唔多嘅嘢…最後只係買咗280 :0) 我想問同480有咩分別? 我跟FC買係咪真係都可以同FC D人一齊坐架?:'(
如果差唔多, 其實我唔介意坐後啲, 我真係好驚俾阿Fi 把靚聲震穿我耳膜呀:lol

我好耐冇去過紅館:0)
有冇人知咩區係對正(正面)個台??:Q

原來我係$280既頭,有D人買左$480都係前我兩三行, 諗落其實我抵D, $200可以買多件T
我見到個座位表嚇左一下, 以為我前面仲咁多座位,原來果個係啡區,唔關我事

早知個個撲飛我果陣就訂多幾張啦.....拎出黎高價賣都有人要:lol:'(

其實呢 到底邊個先啱?

聽日就係,搵人記低個Rundown吖~~

見到個Rundown有啲失望...點解咁多新歌而咁少舊歌?
原來11點就完左:O 聽日唔知會唔會有Encore同埋Overrun呢?

利申 聽日先去:P
本來諗住到時拍下Video,而家都係唔拍了,一定有DVD出~

呢排D新歌我都未得閒聽熟佢.....希望佢唱返多啲舊歌
btw有冇人可以話我聽個演唱會首主題歌其實係咩?

好多人著tee-_-'''''''黑金就少d~現場有得賣但唔知有冇

賣300蚊隻-_-;仲有fi果隻公仔賣tim- -' ...
艾石仔 發表於 2012-7-8 00:45

咩公仔呀?fileee?

最後唔多人嗌,因為HARD CORE FANS唔多,集中唔到= =你見燈牌都唔多
但鍾意佢既NON FANS就真係好多=] ...
艾石仔 發表於 2012-7-9 01:22

我就係Hard core fans 跟fc買飛 但我接觸唔到d燈牌....

尋晚Fing螢光棒Fing到隻手今日好鬼死春攰
四圍D人都好靜,得1-2個有時嗌下 其實我自己都係內向果類
見到前面有D人好興奮湧上前握手,
我心諗,我以前同阿Fi 相又影過,手又握過,連抱抱都試過,都唔需要而家同人逼得咁辛苦只為左握手了:lol

見到人講最尾有人等埋阿Fi 大合照慶功,我想問有冇人去左?係fanclub定D人自己去門口等?
我冇等到,成11點幾12點咁夜,我完左就走左呀:'(

但d人唔嗌encore都無用.. 好似無人想嗌咁
Lewis 發表於 2012-7-10 16:57

其實我想知fanclub d飛是咪分得好開?我見到樓下480有2-3行fans舉燈牌坐係中間位果度,280飛既藍區有燈牌,右面紅區最側面有FI既燈牌,
點解唔將所有fans歸納埋一齊?成group人嗌會正常d,同埋都有氣勢d啦!280既都要分兩邊??
我見到有唔少人一開頭都已經話無人陪佢地去,問係咪同fc一齊坐
一條友坐係度嗌真係好戇居