返回列表 發帖
應該算下年?
TT进化论 發表於 2016-3-28 15:04

Hins 12月出都計2015啦
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

小道消息
十大銷量歌手 :
張敬軒
GEM
陳偉霆
鄭秀文
草蜢
楊千嬅
許廷鏗
石詠莉
龍劍笙
許志安 ...
samsam 發表於 2016-3-29 20:12

陳偉霆

千嬅12月出計2015?
肥婆馬上收皮

我寧願要姓吳個個囉....呢個乜水?唔識嘅都有十大銷量
rubylovessss 發表於 2016-3-29 21:30

跳樓天后吳雨霏?
肥婆馬上收皮

全年最高銷量男歌手:張敬軒
肥婆馬上收皮

十大銷量唱片:
Colour By Numbers 許廷鏗
越難越愛 Love Collection 吳若希

Alfred仲拎埋十大歌手,但好明顯Jinny銷量高d
肥婆馬上收皮

係邊度可以睇到銷量的數據?
Ching2015 發表於 2016-3-30 00:25

Alfred 上榜3星期,最高第5

Jinny 上榜9星期,最高第2

一睇就知Jinny賣得好過Alfred啦
肥婆馬上收皮

Alfred一年出兩碟,計埋Colour by Number + Watermark條數咁咪有十大囉。
Ching2015 發表於 2016-3-30 17:11

Watermark 好明顯計今年

如果Watermark 計2015,咁就唔會係CBN拎唱片奬啦,Watermark 銷量好過CBN
肥婆馬上收皮

甘許廷鏗應該計兩只碟了,甘先有機會超過吳若希一只精選,有歌手獎
阿mark 發表於 2016-3-30 23:46

上面咪講左計到11月30,即係Watermark 唔計
肥婆馬上收皮

獎項的評選方法為:於二○○四年十二月一日至○五年十一月三十日期間,以唱片或歌手個人年中出品的本地銷 ...
1d14 發表於 2016-3-30 23:35

咁Hins同千Fa點入選架...

救命...好亂
肥婆馬上收皮