返回列表 發帖
唔知今晚嘉賓邊隊組合呢
jun518 發表於 2016-1-1 18:12

聽聞有人系場外聽到死性不改
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

rundown同尋晚一樣?
p74d47 發表於 2016-1-1 21:14

友誼part多左虛0時代
大紅大紫part 成長->下一站天后

嘉賓 眼紅紅with Shine->死性不改with Boyz

Encore 下一站天后 精選->亂世佳人 Emoji 仲換左新衫
肥婆馬上收皮

紅館大半觀眾表示不悅WHY?
eggsteven 發表於 2016-1-2 00:46

阿Sa問唱新歌好唔好 全場勁大聲唔好
肥婆馬上收皮

想問吓有無人買咗紀念品?

有無之前嗰個 dvd boxset 賣?
同可唔可以碌卡?

聽晚先睇... ...
lokben 發表於 2016-1-2 15:43

只限現金,7:00開始賣
無DVD Boxset賣,不過有其他twins x chocolate 產品賣
肥婆馬上收皮

希望dvd好似美袓咁收錄多晚encore~
mc) 發表於 2016-1-2 16:31

琴晚好似無錄影,希望尾場唱多次亂世佳人出碟
我坐band附近,走果陣去問Terry之後會唔會唱那天很愛笑,佢答我有準備琴譜

琴晚CCT揀朋友的愛,阿Sa話今日唔唱住,好明顯之後會唱
肥婆馬上收皮

崩潰今日Encore左咁多首
又Fifi又SG!!!
重點係那天很愛笑同施比受!!!!!
肥婆馬上收皮

今日無虛0時代我個心都舒服d
肥婆馬上收皮

睇黎佢地終於發現girl power係正碟
cbacbacba1 發表於 2016-1-3 11:11

今次girl power都唱左幾多
肥婆馬上收皮

有無機會唱 愛無敵 先
harryharry 發表於 2016-1-3 13:46

我覺得受之有愧機會大d
肥婆馬上收皮

佢地今次準備左57-58首歌,睇黎場場Encore唔會重複
原來第二場都有錄,希望出碟收返亂世佳人
肥婆馬上收皮

今晚可唔可以再唱番虛0時代/_\
同埋究竟最後… 五日有無機會唱到2BE FREE的歌- - ...
俊仔 發表於 2016-1-3 14:15

在此呼籲今晚同聽晚去睇嘅人,Encore大叫大過天同綁架!!!
肥婆馬上收皮

好正
people 發表於 2016-1-3 16:29

唱得麻麻,好彩孖妹今次開show唱同跳無差過後輩
肥婆馬上收皮

唔會啦
我覺得今次dump本 就係想有下次
如果次次都好似人人彈起咁hea做
真係搵鬼睇 ...
CLWH 發表於 2016-1-3 17:37

今次反應咁好,應該唔洗再等五年咁耐
肥婆馬上收皮

睇完show好掛住美孖
好想現場聽多次著睡衣跳舞風箏與風
bagfgfcde 發表於 2016-1-3 17:24

聽風箏與風聽到喊左...music break歡呼聲真係好震撼
肥婆馬上收皮

好想聽傷心情歌 呢2場搵人幫我叫上台T______T
第2場係confirm有錄? 如果係連埋尾場suppose會錄咪 ...
tungbilly 發表於 2016-1-3 18:06

有人po微博,第二場有"吊臂"錄影
肥婆馬上收皮

神奇兩女俠同救生圈又係好鍾意
肥婆馬上收皮

Samba只碟甘多好噶快歌距地唔唱,反而唱左甘多慢歌,有d可惜
brianchung 發表於 2016-1-4 19:34

希望有快樂紅白藍,阿Sa助手之前講過希望演唱會聽到
肥婆馬上收皮

竟然有咖啡迷
好愛呢首
雖然快樂紅白藍仲正啲

希望佢地會唱埋德州的故事啦
佢地好多遺珠被忽略 好 ...
bagfgfcde 發表於 2016-1-4 20:19

德州的故事 高溫瑜伽 紅睡星 兩個好 愛無敵...呢d希望part 2快歌部分會有
肥婆馬上收皮

朋友的愛 香港紐約 飄零燕 大過天 傷心情歌
希望是但中1首
肥婆馬上收皮

Soliton fb有官方版Twins+C All Star
琴晚都有錄DVD有望收錄救生圈 神奇兩女俠
肥婆馬上收皮

阿SA自己都知fans 熱烈渴求聽朋友的愛
點解就係唔唱
SA弟林 發表於 2016-1-5 19:54

成個演唱會就係呢點最失望,明明預備左,死都唔唱
我覺得琴晚joey踩台cut左至少3首,孖妹聽到要唱眼紅紅都呆哂
肥婆馬上收皮

眼紅紅都應該要唱geencore最唔想聽成長

成長->朋友的愛/雙失情人節 就好 ...
tobby 發表於 2016-1-5 20:35

琴晚好似唱左兩次眼紅紅= =
雙失情人節咁hit都無出現真係好奇怪,是但2場你不是好情人轉呢首好過
肥婆馬上收皮

眼紅紅唱咗一次
SA弟林 發表於 2016-1-5 20:53

10. 多謝失戀
11. 眼紅紅
12. 士多啤梨蘋果橙 (農夫RAP)

係咪rundown錯咗?
肥婆馬上收皮