返回列表 發帖
今晚有無新歌?
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

生菜一眼睇落去有啲似美鹿個條
Jacz 發表於 2015-1-26 22:47

我都覺!同埋opening勇果造型我諗起twins人人彈起opening
肥婆馬上收皮

藍同黑... 你講緊第一晚??

其實我仲好鐘意第一晚最晚紅色encore個件(好可愛又 grand grand 地)
不過 ...
mix_nzi 發表於 2015-1-26 22:54

第一晚encore好唔掂,顯得千Fa又肥又矮
肥婆馬上收皮

有無人覺得今次兩part快歌d衫好似,又唔靚
換咁多慢歌d衫不如換咗快歌果兩套啦其實
肥婆馬上收皮

深紫色
肥婆馬上收皮

姊妹
火鳥
飛女正傳
楊千嬅

尋晚2 隻即係六場唱晒 7 首第七場all in 啦  ...
kwanie 發表於 2015-1-27 23:04

估 假如...下去 小星星 最後的歌
肥婆馬上收皮

其實我覺得私日記個封面好正

好似菲傭人生
cch 發表於 2015-1-27 23:19

呢個cover千嬅幾年前講過係佢心水top3
肥婆馬上收皮

今晚真係超抵,又Sammi又深紫色
肥婆馬上收皮

係, 而家1822一係唔聽廣東歌, 聽既話聽聞主要聽華納ph, shiga, dj, 牙醫, jinny, cas 果d

利申: 唔係182 ...
lblemon 發表於 2015-1-28 17:46

大多數k-pop,少數聽canton pop嘅同學都係gem/ph/Alfred/羽田/Piece/Eason居多
所以勁難搵人陪我睇千Fa

利申:90s
肥婆馬上收皮

唔係呀化
ho_ 發表於 2015-1-28 23:29

咁個waiting songlist應該係真==
今次又無小星星
肥婆馬上收皮

Meridian呢隻碟,如果要揀主打,寧願千Fa揀陌路
肥婆馬上收皮

今晚 化 / 假如 / 姊妹
尾場要唱晒 !!!
ho_ 發表於 2015-1-28 23:44

我淨係希望尾場唱返煉金術落碟

上次L&G尾場明明有唱,死人華星dvd又走去cut左佢!!!!!喊死我
肥婆馬上收皮

仲有照相本子??

經過上次同今次,千嬅已經 K.O. 大部份(?) fans 最最最恨聽 live 既遺珠 (?) ...
mix_nzi 發表於 2015-1-28 23:51

02年concert有唱過
肥婆馬上收皮

趁今日千Fa唔洗開show,不如大家傾好三四首好想尾場encore聽到
之後去佢同阿于ig隊形洗板
肥婆馬上收皮

佢未唱過深息live時我係好想佢唱亦都好難相信會成真既時候。

而家我好想佢唱一次我錯過了甚麼同埋乾脆。 ...
kenny1102 發表於 2015-1-29 10:45

呢兩首side到極點
肥婆馬上收皮

咩wor.. 尋日岩岩返到馬來youtube睇左  真係好正
希望呢次馬來巡唱 ...
siongguan 發表於 2015-1-29 13:38

呢個version無論唱定係編曲都好正!加哂分!
肥婆馬上收皮

希望今次出碟可以收录晒甘多场的encore啦
阿mark 發表於 2015-1-29 14:08

希望好似Joey 1314咁出,不過我覺得機會唔大
肥婆馬上收皮

回復  fifty1205

甘你知吾知只新碟几时出啊?
阿mark 發表於 2015-1-29 14:11

佢話完左show繼續錄音直至新年
說好的生日出碟落空了 (不過次次例牌delay)
肥婆馬上收皮

真係基本上首首歌都一聽intro就可以由頭唱到尾
d記性全部用曬係千嬅d歌度

跟住仲要記得曬每 ...
electric 發表於 2015-1-29 16:32

每首歌嘅四台成績呢?
肥婆馬上收皮

記邊個訪問著過邊件衫又或者是但一張圖都講到係大概幾時咩 func 得唔得?
四台 li 個真係唔掂 ...
mix_nzi 發表於 2015-1-29 16:51

我得哂Fifi嘅 千Fa Sasa gem都有八九成
肥婆馬上收皮

你地好變態呀
記得晒啲四台成績,又記得咩function著咩衫,
連甲音樂啲sidecut都記得歌詞,我接受唔到囉  { ...
Jacz 發表於 2015-1-29 23:43

記唔記得歷年四大頒獎典禮拎咩獎着咩衫? 我記得xdd
肥婆馬上收皮