返回列表 發帖
9/2 嘉賓 : 容祖兒 何韻詩 黃耀明 薛凱琪 盧巧音 李蕙敏 蘇永康 鄭秀文 陳奕迅 張敬軒 彭羚 傅佩嘉 周柏豪 鄭融 張敬軒

Sammi唱咗乜歌啊?同埋周柏豪同郑融有冇独唱?
justin 發表於 2012-2-9 23:43

親密關係、如何掉眼淚、罪與罰&給十年後的我

聽左心淡,反而覺得Cass甩左半拍(一開始個段)
可能本身想唔跟原本個拍子,但係做唔到
變左出到黎個效果甩左半拍
但係把聲十年如一日
比著起以前既佢,絕對唔會出現呢個情況

正如PangChiYeung話齋,和音個到好細聲
少少美中不足,相信仲會有第二Take既:lol

Joey走左一粒音姐
大家其實吾好focus係呢d小問題
太用力唱 太有感情 太投入
反而要欣賞佢既執生技巧 ...
stephybest 發表於 2012-2-10 21:07

呢粒音未免走得太離譜啦......真係好肉酸!!

真係“完美走音”xdddddd
我呢個Joey fans只能話。。。。佢唱好咗成首歌但除咗一個“疤”字。。。
不過 ...
JayantL 發表於 2012-2-10 22:38

兩個把聲都殘哂啦
EASON最明顯,把聲沙得好緊要
走巡迴走到把聲返唔到黎

祖兒失過聲幾次,把聲薄哂啦

今晚特別嘉賓:李克勤,張信哲,鄭伊健,官恩娜,傅佩嘉,陳奕迅,鄭秀文

WOW!施人誠係微博都寫到明:「尊重著作權,我無法傳影音檔案,但是據說會出DVD
去唔到既朋友唔駛失望,遲啲有得補番數:victory:

仲有 3 場...仲有以下歌手未出場!
草蜢 王菀之 側田 吳浩康 Juno 趙學而
陳慧琳 楊千嬅 ...
hissorhk 發表於 2012-2-12 01:14

Deep今晚出左場啦;P

係EEG出事好似冇咩邊個返到身~
就算係霆鋒都要轉戰拍戲~

SHINE~其實同HOCC一樣, 當年比PACO趕走~
...
kenny1102 發表於 2012-2-12 01:34

霆鋒依家醉心於電影者
佢係大陸唱歌一樣好多人支持
正如前幾日出左今年CONCERT個LIST一樣
一見到佢個名係名單之上,好多人都話會去
不過最後話原來係無呢回事:'(
DEEP 真係完全翻唔身 就算無咩人記得佢犯事依然都係咁…
SHINE 又會無咩人簽咁… 定係自己本身唔玩?

...
賴爽 發表於 2012-2-12 01:38

天佑走左去做揸筆人,仲出左本書
佑南好似專注係電影發展、無意返番樂壇發展

何韻詩 陳奕迅 - 芳華絕代 @ CONCERT YY 黃偉文作品展 2012-02-14
http://www.youtube.com/watch?v=g ... 298abe2FAAAAAAAAAAA

NO Live CD?

o甘多場加埋唱左幾多首歌呢?
希望呢>90首歌包埋 EASON'S & 芳華絕代  ...
l00540 發表於 2012-8-13 10:15

套裝,應該係包埋CD掛......

套裝=  5-DVD package?
l00540 發表於 2012-8-13 11:04

靠估無難度
都係等Tracklist吧啦

唔製影子咪可以放多幾個人囉,搞邊科呀

都要show出黎邊d係主打晚晚唱邊d唔係晚晚唱架
艾石仔 發表於 2012-9-19 00:14

重點係黃偉文,邊個係主打唔係主題呀嘛