返回列表 發帖
2030-2315會唔會係勁快完同短..........
咩事呢各位
hinz 發表於 2017-2-17 00:11

正常時間啫,有啲八點九開Show,十一點四、五完咪又係差唔多
而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

白痴FC!個個趕住去攞簽名唔帶頭嗌second encore,結果唔駛五分鐘成場差唔多走哂
最抵死係以為諗住好似尋晚咁喪簽名,但係兩個要趕住去做訪問無簽到,抵死啦

未見過香港歌手尾場演唱會會無真Encore
要簽名既平時仲簽唔夠咩
>吾
>甘
>米
>尼

要補充一下,張軒歌迷會無提前走,

你可以埋怨佢地唔帶頭嗌second encore,
不過唔應該武斷認為佢地為左 ...
uponand 發表於 2017-2-20 09:24

我見呀,差唔多完左音樂就已經無哂佢地啲燈牌咁濟
咁我改一改:疑似某部分FC人為左攞簽名而唔帶頭嗌Encore

佢係慶功酒店外面同fans簽名、合照,剛剛先上車番屋企

我都好愕然尾場無second encore:( ...
uponand 發表於 2017-2-20 02:11

好似話係助手係紅館停車場話唔出黎簽名呀嘛,因為要做訪問
>吾
>甘
>米
>尼

雖然好嬲,不過都講番少少show後感
略嫌今次演唱會少左一part好似Live in Passion咁樣既鋼琴Crossover

其他人覺得無厘頭、唔知點解要有既叉燒包個Part其實都幾過癮,呢樣先係佢地正性情!!

之前見到有人話Ivana病左,但係我由頭到尾都唔覺,狀態好好,無論唱定跳都一流
軒仔除左櫻花樹下拉到個音鬼死咁長,都係平時水準,無話特別好又或者特別差
>吾
>甘
>米
>尼

美祖, 克勤,美千 咁大冧把,想出黎就出黎啦, 美軒美之未到呢個可以自己話事既級數呢

燒烤叉澳門演唱 ...
lblemon 發表於 2017-2-20 15:16

有人話有準備到歌(唔係多,得兩、三首)
另外有人話軒仔問FC啲人點解咁快走
>吾
>甘
>米
>尼

可能美軒準備左《好時辰》做ending
l00540 發表於 2017-2-20 20:16

果個話準備左幾首歌既疑似報料人(佢無提過自己係咪內部人):過____
不____
哥____
>吾
>甘
>米
>尼

佢連笑忘書都唔記得歌詞,仲點會唱不吐不快呀
不同班同學就真呀

歌迷會都唔帶頭嗌真係笑到我Expect街客嗌?一個定兩個叫郁全場人?
尾場未夠十一點半完又無真encore真係.... ...
Frankiekiekie 發表於 2017-2-20 21:59

街客有嗌架,嗌左兩下就無哂聲氣

我有追post
四晚當中有自稱hins嘅crew上過嚟吹下水
但唔sure呢個list係咪嗰個人出 ...
Frankiekiekie 發表於 2017-2-20 22:01

另外一個人黎
>吾
>甘
>米
>尼

我唔係歌迷會嘅人,張軒係香港都無官方歌迷會,
舉燈牌嘅都係佢地自發組織嘅 ...
uponand 發表於 2017-2-20 23:24

自發既就更加講得通啦,一個二個掛住去攞簽名見多幾面
仲要前一晚簽左成粒鐘,諗住照辦煮碗黎多次
>吾
>甘
>米
>尼

學友23場同埋城城15場嘅rundown每場都一樣,都喺無second encore
乐坛风云 發表於 2017-2-23 19:07

呢兩個真係無留意,你唔講都唔知
>吾
>甘
>米
>尼