返回列表 發帖
最後一次應該會唱啦,希望係加歌唔係換走為何又是這樣錯
另外你愛我愛不起都似乎係必唱了 ...
hihi 發表於 2016-7-22 20:02

“你愛我愛不起”會放邊PART?
會加一PART 專唱SIDE TRACK?

應該未有人知
直覺唔會有part 特登sidetrack
同埋個人覺得一路講既sidetrack 其實都唔係真正既si ...
mr_matchman 發表於 2016-7-25 16:34

佢地SIDEtrack 的定義 只係 唔係big hit

其實touch mi比起之前兩次係悶
但有得睇我都想睇, 都係想聽佢唱D未聽過live既歌  ...
masterdragon 發表於 2016-8-22 23:36

SHOW MI RUNDOWN好好 但把聲一般
LOVE MI 把聲好過SHOW MI
TOUCH MI RUNDOWN OK 不過降KEY 但有SIDE TRACK

期望TOUCH MI2 有齊所有好元素

之前Fans有整投票?
邊幾首歌跑出?
fifty1205 發表於 2016-9-8 01:23

好似係“你愛我愛不起”同埋“心血來潮”

哭泣遊戲 replace 放不低

睇fabulous mv 排舞閃左兩秒似會留 男仕
mc) 發表於 2016-9-15 13:40

有無可能舞蹈不變但轉歌?

大家都係唔好期望過高,mi 的數學不嬲都好差的
佢之前訪問話新碟有幾首快歌質素都好高,其實係得2 ...
mr_matchman 發表於 2016-9-16 11:34

所以話RUNDOWN 會有8成新....其實得..........4成?

聽都心都up哂
但自私地希望Sammi唔好cut場cut歌,大家撲飛撲到面色枯黃
今晚為Mi祈禱,G ...
fifty1205 發表於 2016-9-17 02:24

我都自私地希望SAMMI把聲好番,

唔好嘥咗個咁好既RUNDOWN
唔想連DVD都無

RUNDOWN CUT左歌。是失望的
但第一場的道歉,是感動的!

我相信保留哭泣遊戲 回來我身邊 遺珠medley
Cut不要驚動愛情 默契
係唔會失望既

要每日去佢IG/F ...
JasOh103 發表於 2016-9-18 13:44

估計21號開始先會加番,今晚都唔唱,提早收工番去休息

我反而寧願佢cut快歌
犀利/荒漠/熱愛島就算
火熱呢d簡直吃力不討好
uran 發表於 2016-9-18 14:32

其實荒漠/熱愛島 係握手時間 影響不大

快歌對現場氣氛有幫助,而且音樂夠勁就無咁覺佢走音!

因為歌迷都無晒心情
阿mark 發表於 2016-9-18 20:59

期望休息後有神蹟!

頭先上youtube睇左琴晚既如何掉眼淚
真係好低音,降足兩度去到C major!
uran 發表於 2016-9-19 14:07

係,為左唱到降得好緊要
希望抖完一日好D

Rundown 依然係短版
Encore唱多次終生美麗
fifty1205 發表於 2016-9-19 23:11

有無粉現場反映叫佢考慮CUT其他歌留哭泣+SIDE CUT MEDLEY

把聲好似好左好多
JasOh103 發表於 2016-9-21 22:19

rundown 如何?

我覺得呢首麻麻
說好的我不是歌手都消失了
fifty1205 發表於 2016-9-22 00:14

尾場應該會FULL RUNDOWN吧

今晚唱“默契”前,SAMMI有講話唱首咁多場都無唱既歌。
點知因為無BAND REHERSAL,所以BAND無準備

我估係八公里或我不是歌手