返回列表 發帖
Kaho幾時出?
kenneth 發表於 2021-3-16 16:04
第一張Curiosity有出過架, 不過係非賣品既實體CD.

塊面腫到
kenneth 發表於 2021-3-16 13:37
塊面同陳志雲一樣咁腫
重溫佢上年談及當年「公園事件」

https://www.youtube.com/watch?v=R7oo4a9koxM

一路洗牙一路唱歌
chachacharlie 發表於 2021-3-16 20:01
送上0鏗經典刷牙歌 + 爆喇叭版

完約個feel同好朋友kay有d相似
edwardngwy 發表於 2021-3-17 20:58
同舊老闆反面似, 不過Kay係during COVID-19被逼接瘦身job不滿去做gym唔瘦身, 被老闆停派solo歌九個月, 0鏗就係自己接jobs (唔知係唔係真).

都有相似之處呀
美淫係私自喺網上演唱會唱新歌出事
都係私自 打和supper ...
Solomon 發表於 2021-3-17 22:43
又係 三生個單野都幾肯定係Kay特登嘅 (因為版權上根本無問題), 見條變態佬死都hold住唔肯推出/派台, 所以在三生填詞人周耀輝個live唱幾句玩野激下佢.
其實關侵權鬼事, 真係關事d作曲填詞音樂人就會make noise同告佢啦, 都無發生. 變態佬話因為Kay魯莽, 想向大家講聲唔好意思. 痴線, 大家? 邊個大家? 根本no one cared

今年要正式出首《我說都可以》爆入十大
SugarFree 發表於 2021-3-18 07:03
我說都可以 Sing to 男仔 - 我說都可以 - hehe love song
Kaho真係好鬼gay, 同女仔做好兄弟定好姊妹都搞唔清楚, 又要問人地係唔係lesbian