返回列表 發帖
呢幾個月希望做多D宣傳LA
谷行個勢 !!

原來 FIONA 都真係唔少 FANS XDD

Wow 優先購票好似都爆哂
加場在望

估唔到無咩宣傳都爆得咁快
華納今年麻煩做多d谷行佢

會唱人地既歌+好多guest出場
我估有STEP IVANA 方大同  加場...7月7日 7月8日
艾石仔 發表於 2012-4-24 10:58

最希望會有endy目黑合唱

唔知第二場又幾快爆 XD

係加都加星期五XDDD話哂五六日D人會睇黎開心D~
BTW 我想知點解咁多人買-...-''
劉浩龍個場細就話快爆(呢 ...
艾石仔 發表於 2012-4-24 12:49

她既銷量一向都OK
上年獅子女求其上到三星期銷量榜
其他二線女歌手集中火力谷都未必得

其實她咁多hit歌 以前班fans 想睇都正常
不過估唔到真係爆得好快

Fiona 6月會出ep (6-7 songs)
宜家差7/7 $480未賣哂。
167128049 發表於 2012-5-1 16:40

睇黎到開PRESSCON個日 兩場都可能會爆哂
不過其實都未開始正式大規模宣傳 =.=

【on.cc 東方互動 專訊】歌手薛凱琪(Fiona)以性感Deep V裝出席演唱會記招,入行八年的她首次在紅館開騷, ...
tungbilly 發表於 2012-5-15 17:31

賣哂LA :)

而家宣傳我諗都係幫 FI 谷下人氣
最好華納快手整番個"全部爆滿"係紅隧個POSTER 比大家知道下 FI 咁賣得

Fi之前又話3 part快歌==
得4個造型==
咁少歌,Cut嘉賓ok?
Me , It's My Day一首都無==
連南瓜車、尋找獨角 ...
koalabear 發表於 2012-7-8 00:16

五個造型呀 -.-
其實國語碟真係一早預左無

886 南瓜車 水 你在哪裡 樓梯轉角 趕 爭 都無。。。好失望!
唔該聽晚encore幾首啦 ...
Lewis 發表於 2012-7-8 00:21

886 咪唱左 LOR -.-

睇漏姐,希望聽晚無嘉賓同唔好再唱維多利亞。。。。。
仲有encore幾首至好走 ...
Lewis 發表於 2012-7-8 00:29

你睇左個開場會完全唔同反應架LA XD
基本上少左呢隻會好唔夠

其實翻唱減一隻唔過份 LA....

其實好唔明點解D人可以無睇個CONCERT之後係度彈三彈四
有D歌雖然係唔夠CLASSIC 不過係個CONCERT其實有特別效果LOR -.-
只係睇RUNDOWN係唔會明

其實個重點係可唔可以有睇完個SHOW先彈RUNDOWN -.-

July 8 Rundown
01. 微笑殺人事件
02. 小峽谷之1234
03. All You Need Is Me (With 方大同)
04. 維多利亞女皇的非常秘密任務

05. 8月號
06. 天國的微笑
07. 慕容雪
08. 字花
09. 小黑與我
10. 下次下次
11. 不知不覺 (With 房祖名)
12. 不要愛我 (With 方大同)
13. Moon River (With 方大同)
14. BB88 (方大同)

15. 叮叮車
16. 9:55PM
17. 不呼不吸幾多秒
18. 886
19. 糖不甩
20. 唇印
21. 倒刺

22. 追 (原唱: 張國榮)
23. 甜蜜蜜
24. 奇洛李維斯回信
25. XBF
26. Better Me
27. 給十年後的我

28. 男孩像你
29. 樓梯轉角
30. 孤獨患者 (陳奕迅)
31. 陀飛輪 (With 陳奕迅)
32. Dear Fiona

評分人數

• 釘釘

今晚同尋晚就係少咗 2 隻 cover

多咗 eason
swanky 發表於 2012-7-9 00:57

同埋多左 樓梯轉角

我就係Hard core fans 跟fc買飛 但我接觸唔到d燈牌....
amy 發表於 2012-7-9 01:27

其實你地坐邊區 我覺得今晚由頭到尾都好氣氛過昨日好多好多
同埋呢場梗係先多fans la -.-
第一日優先訂飛即日爆哂有咩可能大部份係non-fans同你去等呀 -.-