返回列表 發帖
幾可有續集係拍得好嫁?多數係利用觀眾既情意結咪睇下囉
stephybest 發表於 2018-5-16 13:53

宮心計1都冇話好睇
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 20 冠軍歌:雲浩影 - 慢性分手

淨係想睇娜姐(好似十幾集先出現)
對部劇嘅興趣係負
[已結束] Jayant Replay Awards 2023

其實ok架 老套師奶戲咁睇觀感就fit哂
721AXA 發表於 2018-5-16 15:03

見到劉三好同姚金鈴兩個女主角人設對比造得咁明顯就覺得老土

45歲。。。嘩!真係驅風油味濃
stephybest 發表於 2018-5-16 17:36

成班主要演員
35以下只有娜姐(32)同黃心穎(29)

睇新聞先醒起娜姐同張繼聰一樣跟蕭定一
唔怪得宣傳冇曬影

BTW
好似最後係娜姐做咗最終嘅皇后

(我估)娜姐係冇做到皇后 劇照冇佢既皇后look
721AXA 發表於 2018-5-18 23:06

大結局先做咪得咯
而且18集先出現 應該最後結局個角色都幾重要下先會搵娜姐呢個外援做

我覺得娜姐拍電影做得好好wor
但拍劇好似總覺得怪怪哋

唔怪吖,講對白個節奏幾合乎人設
stephybest 發表於 2018-6-15 17:45

可能因為聽住視后無啦啦講對白下下高八度
搞到對戲嗰陣好奇怪XD