返回列表 發帖
Joey's 破相 '破'得 very funny and 正 !! Still the whole performance 99% !! I give 1 more for that LO ...
JasOh103 發表於 2012-2-10 22:22

真係“完美走音”xdddddd
我呢個Joey fans只能話。。。。佢唱好咗成首歌但除咗一個“疤”字。。。
不過以佢能力~遲啲5場唱應該會調整翻噶啦

其實我想講啲上咗神臺嘅歌手請你地唔好係識得周圍開演唱會,唔該練翻你哋啲live
好似Eason,Joey咁,佢地唱live真係越來越差

回復  JayantL

我唔覺得eason、jo姐live差咗,係把聲好沙,唔知係咪到處開show嘅原因 ...
cece 發表於 2012-2-10 23:50

我覺得啲live真係對比前幾年差咗好多~好似Eason唱浮誇,就算佢把聲冇沙~但到ending果段都已經唱到亂曬龍~

今日都收到消息
呢個 concert 會有 products 出~ heehee
星勤 發表於 2012-2-11 01:50

DVD?若真屬實,必買!
但想問應該收錄邊一場?
定係將6場剪成集錦?

Y文近日微博先關註千嬅,咁可能破冰了
我等我在 發表於 2012-2-11 22:39

邊有啊~反而千嬅就有關注阿Y

有冇人有今晚rundown?
若有請post~吾該哂:)
tinkytofu 發表於 2012-2-11 23:20

等星勤come back啦~

好似係比人 hur .........................
賴爽 發表於 2012-2-12 00:21

如果係咁~咁我想講d現場觀眾對wyman同個騷真係好唔尊重

係lor,有埋kelly、千fa就簡直天后宮咁
=======================
hocc 6晚都唱果幾首?點解唔唱下絕對、 ...
cece 發表於 2012-2-12 14:57

尋日好似冇唱木紋~變咗癡情司

就咁聽完3隻快歌
聽落又唔覺得真係好差..
或者手機錄同現場聽會有分別(?)
而且聽落3隻 反應都未至於有hur ...
俊仔 發表於 2012-2-12 14:59

= =我buy你。。。
聽3只快歌又唔覺得有特別差嘅感覺~
只不過又係啊gil甩。。。i