返回列表 發帖
希望獨唱時間之光(其實可以成part cut,剩返時間之光)
電影part唱如果我們不再見/最後一次,cut問我
encore ...
hihi 發表於 2016-6-1 20:21

其實唔太鍾意mi唱華星歌
可以加番玻璃鞋、落錯車、跳傘嗎?

我買完之後 唔夠5分鐘已經收到email
hin0526 發表於 2016-6-13 16:31

成朝都load唔倒

**** 本內容被作者隱藏 ****
hinz 發表於 2016-6-20 13:14

啱啱買咗一張24號$300

same
救命
JasOh103 發表於 2016-6-20 13:22

去門市碰碰運氣吖

真心希望mi cut 左:

1. 非男非女/ 十誡/ 男仕今天你很好
換:你愛我愛不起/ 實不相瞞/ 艷遇/ 落錯車/ 跳傘

2. 長恨歌/ Do Re Mi
換: 感情線上/ 回來我身邊/ 如果你有事/ 醫生與我

3. Water of love/ 火熱動感
換:大暴走/ 神化/ 神奇女俠

4. 默契
換/ 加: Arigatou

正確,咁樣睇黎咪三分之一都換曬喇
lightupmylight 發表於 2016-6-21 21:27

如果part 2變化不大
Mi真係辜負了辛苦排隊的歌迷了

真心希望換走華星年代老歌

一、三都排晒舞唔會轉啦
反而真係希望電影part同一追再追嗰part轉歌
hihi 發表於 2016-6-21 22:14

開8場,值得重新編過舞步啩

信者咁high唔好cut啦 好想入場high一次
發熱發亮一定要呀今次!! cut左獨家superstar啦 連 ...
JasOh103 發表於 2016-9-6 23:42

相信自己/ 衝過去/ 八公里
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

同安哥唔唱你的秀一樣
艾石仔 發表於 2016-9-22 07:43

我估尾場會一反傳統,唔唱後輩歌⋯
但以《我不是歌手》作為part2嘅小總結

希望最尾兩場都錄影啦

1. Fabulous
2. 螢光粉紅
3. 煞科
4. 親密關係
5. 迷糊情慾對象(原唱:許志安)
6. 發熱發亮
7. ...
阻住 發表於 2016-9-16 23:24

尾/尾二場有無機用番完整rundown?

如果出碟的話
唱片公司應該錄最尾2場,以策萬全

希望今晚mi full rundown上陣

Good show!!!

今晩有錄影

你愛我愛不起