返回列表 發帖
入唔倒
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

480好似無人問津咁...嗰網仲要入得好順暢。
hin0526 發表於 2017-8-24 09:24

宜家入倒喇,不過無晒平霏

[弱弱一問]
怎樣可以成功登入aeg個網
除左不停refresh

上年還好啦, 最少我覺得請跟我走 上集大結局 乜青 九字歌都唔係一D低質既作品
無人識既高質歌係13年果兩 ...
CunninG 發表於 2017-9-6 15:21

其實錯不在Y,錯在咳生風嘅曲
回眸、行屍、磚頭 ⋯

希望到時Edward Chan㨂多啲陳光榮嘅作品:
永久保存、I'll be loving you 、認命、後無來者、多此一愛、讚讚自己、你暪我瞞

Eason 綿綿/霸氣情歌

或者跟佢本身 RUNDOWN 都叫好啲 但最後一首歌應該一齊大合唱 而家有啲唔知想點咁 ...
賴爽 發表於 2017-12-3 23:41

本身係首尾呼應
用師弟作嘅歌開場/ 作結

告別之前係未用左高山低谷intro

好好睇亦好抵睇
唱到2340至完真係唔話得
不過最後唱拍一半拖好過啦diu
Btw張軒真係好_淫賤 ...
Lewis 發表於 2017-12-3 23:55

軒仔好有大將之風
又幫廣偉拉票

只擔心狐人得利

第二場佢搞氣氛搞得ok嘅
我反而唔多想佢為咗個快歌medley要格硬加翻唱歌 (其實佢自己既夭心夭肺/我 ...
kelvinyu188 發表於 2017-12-4 10:33

Edward 要揀多些快歌給Jason仔

尋晚唱嘅輕快歌只是夠玩味
但難登紅館之堂

好彩今次佢終於冇講唔想咁紅. 好憎佢咁講.
lblemon 發表於 2017-12-4 11:06

直腸直肚地講自己唔緊張

大家知唔知佢媽媽 爸爸有無黎睇呀?
唔唱埋萬中無一呀!
河童妹妹~ 發表於 2017-12-4 21:47

佢媽媽拋棄了他