返回列表 發帖
梁詠琪上次個唱有無三成入座率 紅館仲敢批俾佢?
黃家正 發表於 2018-1-19 01:06

上次零宣傳都有八成以上
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

得返咁少時間,都應該係照搬好時辰落黎,換返晒做廣東歌

前年廣州站rundown

Part One:
短髮
簡單生活
T ...
mychart- 發表於 2018-1-19 01:33

除左跳舞嗰兩parts
Rundown應該會改頭換面

Part Six:
“永遠最喜歡的Gigi”
Talking
限期
高妹正傳
他喜歡的是你
你救哪一個
死心塌地
灰姑娘

con ...
gooloo 發表於 2018-1-19 12:15

灰姑娘 final encore才登場吧

Confirmed 4-5/5 梁詠琪紅館演唱會Source: gigi fb page
royloyloy 發表於 2018-1-19 00:18

唔知GIGI有無演唱會主題曲

3次紅館都好好睇:
G For Girl
Funny Face
記得不記得

咁5月個期 俾咗邊2個單位?
moXYZ 發表於 2018-1-19 16:36

GIGI

另一位係唔係初戀無限東

我都覺得係東東...都無乜星臨時臨急可以喺三個月幾內做到個演唱會。
    唯一得東東。 ...
hin0526 發表於 2018-1-19 16:43

或者Supper Moment??

又Sammi個side cut演唱會講左足足一年⋯

似乎東東得澳門站⋯
亦唔似係華仔,佢開的話,應該會book半個月

腎仔/ Fa有無機?

腎仔每個月都入紙⋯
Fa又有無part 2?

Gigi咁樣book法已經冇咗一個weekend啦 最多咪另一個weekend比另一個開多兩場 我想係prudence ...
royloyloy 發表於 2018-1-20 11:53

Prudence 滯銷
應該無人肯投資part 2

況且part 1都喺打風嗰日錄影咗

mychart- 發表於 2018-6-13 16:46

今晩Danny音樂會有Mi做嘉賓嗎?

FB唱咗<有了你>

無wor

Aga唱左有了你
聽聞話有gigi
mychart- 發表於 2018-9-9 22:18

原來GIGI做了神秘嘉賓

是的,gigi唱了幾分鐘的約會和戀愛預告。
Danny02 發表於 2018-9-9 23:14

早知買票入場啦~~~

GIGI是否簽環球?

有關Gigi是否會加盟環球我不知道。Btw,這場show比6年前悼念Leslie的嗰場show更成功。 ...
Danny02 發表於 2018-9-9 23:28

有無錄影啊?

很喜歡《幾分鐘的約會》

Viu tv有錄影,好像是9月15日晚上20:30在viu tv播
Danny02 發表於 2018-9-10 00:20

好野

9/9 rundown

Medley 偏偏喜歡你 / 有了你 / 一生何求 張勝量 (牛牛)
林姍姍 talk
偏偏喜歡你 陳慧嫻
創世 ...
hehe 發表於 2018-9-10 20:26

琪待Viu TV重播~~~

即係無CD/DVD/BR出??

唔通呢個就係Eason之前訪問講嘅音樂會?
JayantL 發表於 2018-9-11 17:39

試聽/ 分享會?