返回列表 發帖
大埔墟廣福道間cd鋪
好多好舊的精選碟,絕板碟
剛買左東東隻best hit in Danieland
$128, 2cd and dvd ...
gordon0807 發表於 2016-7-22 20:01

請問有無呢間舖頭地址
今日路過搵唔倒⋯ thanks
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

唔知有無人見過關家姐2007年Lost&Found,想買黑色封面果隻,只求全新
阿mark 發表於 2016-11-19 17:50

上年喺勁歌入手<$39
而家可能無喇

回復  l00540

宜家邊度仲有勁歌
阿mark 發表於 2016-11-19 18:11

今年4月去天水圍
仲有碩果僅存嗰間勁歌
但減價cd比以前少⋯

希望撐得住

Gigi 全部碟都特價,除左怕寂寞的貓同埋女色精選斷市,炒得好離譜,簡直天價。 ...
timgoi 發表於 2017-1-19 10:27

GIGI好多碟都賣斷市

唔知眾美會員有無(/見過):
- 短髮(利樂包)
- 新鮮 (木盒車厘子版)

可pm我!感激!

我有女色呀
當年成日拎住本歌詞書係屋企跟住唱

三年過去,你成長了,我也成長了。
上車、下車 ...
John 發表於 2017-2-1 21:50

我估係少琪寫嘅

Look同成長的短髮雖然多貨
但其實好難保存
我兩隻碟個盒都爛左

反而怕寂寞的貓好易keep ...
John 發表於 2017-2-1 21:40

你買的是精裝版嗎?
給GIGI簽名後,《成》已被我重新封存

GIGI的唱片有價有市(除了禮物⋯)
《Beside Me》更是有錢也買不到啊

我兩隻都係平裝版,幾鍾意平裝版個包裝,兩隻碟係一樣,感覺好整齊
兩隻碟個爛法係一樣,主要都係中間裝 ...
John 發表於 2017-2-25 18:42

勁歌有一排出左一批華納CD
統統售$39
Sammi: Shocking Pink(2nd version), Becoming Samm(2nd version), Wonder Woman (2nd version), 903 live vcd, Shocking Color vcd
Gigi: Funny Face, 娛樂大家, 禮物, 四月花火vcd
燕姿: The moment
城城:新城live cd

仲有華納天碟、子華唱片⋯(但呢兩只無買)