返回列表 發帖

[Sep/2016] Touch Mi 2鄭秀文世界巡迴演唱會2016

【英國保誠呈獻 Touch Mi 2鄭秀文世界巡迴演唱會2016】
日期: 2016年9月16日至19日, 21日至22日, 24日至25日
時間: 晚上8:15
地點: 紅磡香港體育館
票價: HK$780, HK$480, HK$300

渣打/MANHATTAN 信用卡客戶尊享優先訂票
優先訂票日期: 2016年6月13日至17日
網上購票:www.aegpromotion.com/sammi2016
訂票熱線: 28 611 611
公開發售日期: 2016年6月20日
售票處: 城市售票網
信用卡電話購票: 2111 5999
網上購票: www.urbtix.hk
票務查詢: 3761 6661
節目查詢: 2905 8134
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

我想問如果AEG訂飛幾耐會收到email?
我懷疑我個payment唔成功
02 著地 - 鄧麗欣

Sold out.
02 著地 - 鄧麗欣

限買四張GOOD!
02 著地 - 鄧麗欣

02 著地 - 鄧麗欣

睇480一定要睇24/25啦咁
JasOh103 發表於 2016-6-19 23:37

其實300都係
02 著地 - 鄧麗欣

1225 得番單丁
1245 All Sold Out
From門市
02 著地 - 鄧麗欣

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
02 著地 - 鄧麗欣

應該係賠錢,又覺歌迷咁辛苦撲飛,
自己付出咁多,自己想將尾站放香港,
加上覺得係神俾佢試驗,神會令佢平 ...
samson712 發表於 2016-9-17 23:54

加上覺得係神俾佢試驗,神會令佢平安渡過⋯⋯

無仼何惡意 都無仼何侵犯既意思
但我真心笑左LOL
02 著地 - 鄧麗欣

我睇咁多次演唱會都末試過完全無人叫ENCORE
但又照岀黎

BTW 又係終生美麗
02 著地 - 鄧麗欣

冷门串烧还是没有唱吗?
youfuqi 發表於 2016-9-21 23:15

都係短版
02 著地 - 鄧麗欣

班觀眾真係錫佢

其實又終身美麗係可以HUR佢
JasOh103 發表於 2016-9-21 23:17

求其唱首都得啦
點解要終身美麗==
02 著地 - 鄧麗欣

冇人post rundown嘅? 搵咗好幾頁
風見志郎 發表於 2016-9-23 11:33

咁你搵多幾次
02 著地 - 鄧麗欣

Touch Mi 2鄭秀文世界巡迴演唱會2016 尾場 Rundown:
1. Fabulous
2. 螢光粉紅
3. 煞科
4. 親密關係
5. 迷糊 ...
Monday 發表於 2016-9-28 22:15

喂
你呃完post未
02 著地 - 鄧麗欣