返回列表 發帖
都唔洗「聽聞」啦下嘛? 用下個腦諗都知啦
cathay1996 發表於 2017-10-7 02:21

mean
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

兩場780揀20張都仲有飛喎
02 著地 - 鄧麗欣

其實你放完流料未?

$780 都賣哂了,幾時宣布加場?
one3one4loveyou 發表於 2017-10-11 10:06

下 第一日780揀20張都仲有飛喎

30分鐘掃哂全部300,480 :(
one3one4loveyou 發表於 2017-10-10 19:10

明明十點幾入去300 480都有
02 著地 - 鄧麗欣

$780係賣哂1月13 :)
我9:30真係無哂,你放完流料未?
one3one4loveyou 發表於 2017-10-11 10:22

你自己無哂禁唔到就話人無哂
想笑9死人咩

仲咁大聲岀黎7
02 著地 - 鄧麗欣

7小陣當幫手啦好心
自己唔識玩AEG個system就係到亂吠
300 480係去到10點開始難禁
唔係禁一次就有
賣飛呢家野要不停F5嫁
禁一次無就話人無哂?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
02 著地 - 鄧麗欣

求其搵個conversation出黎就要信你?
慳d啦  idkidc
等住睇美蘭開show唱idkidc ...
one3one4loveyou 發表於 2017-10-11 10:45

係咪要我cap埋個日子俾你?(尋日得一個人賣飛)
Cap埋上下d對話俾你

我唔想你7到盡
係到死撐又點
AEG official 一日未岀sold out 一日都仲有飛
呢樣無得抝 sorry

7咪算 又唔認
世界級人品
02 著地 - 鄧麗欣

放咁少出黎都賣唔哂 女金擺明係美煎
帥小寶` 發表於 2017-11-17 13:01

LM 呢句比美蘭fans狙擊