返回列表 發帖

探討CM 成為hehe論壇之原因

頭先一禁去ap版 俾某S 版主既簽名嚇左嚇
以為自己禁錯制去左友壇
重點係我同屋企人食緊飯囉

近呢一年CM 的hehe既主題愈黎愈多
罪魁禍首究竟係邊個?
1. 意識愈黎愈大膽既YUMEST版主 sa弟林
2. 我老公 Jarvis Chow 周奕瑋bb

歡迎各位參與討論
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

相呢?
艾石仔 發表於 2014-7-23 22:54

bam了
02 著地 - 鄧麗欣

下 關我乜事
我完全唔知咩回事
我個簽名好正常噶
SA弟林 發表於 2014-7-23 23:20

你做乜對號入座
02 著地 - 鄧麗欣

唔知jarvis bb有無豔照呢?
rubylovessss 發表於 2014-7-24 00:02

Ruby姐 這些機會不屬於你的

02 著地 - 鄧麗欣

hinz 一樣開我名嘎
SA弟林 發表於 2014-7-24 00:42

你係公認的yum 點同
02 著地 - 鄧麗欣

Yum是什麼意思?
hictons 發表於 2014-7-24 07:11

用黎形容你 淫 呀!!
02 著地 - 鄧麗欣

any T.O.P. here???
KyleHo 發表於 2014-7-24 13:59

唔得OT!!! 歡迎pm me
02 著地 - 鄧麗欣

都係樓主既錯
SA弟林 發表於 2014-7-24 14:52

係你既錯 唔係你走去轉個yumest簽名 我就唔會開呢個post
02 著地 - 鄧麗欣

唔好扮野,我都見到噶
wchild 發表於 2014-7-24 22:04

被ban
02 著地 - 鄧麗欣

好想睇,錯過左