返回列表 發帖

[Apr-May/2016] 黎明 Leon 30th Anniversary Random Love Songs 4D in Live 2016

愛意(Love)、激情(Erotic)、詭異(Oddness)、夢魘(Night Horror)組成「L.E.O.N」,你會入座演唱會邊個區域?又會發生乜野奇妙體驗? 4月28至5月3日拭目以待!
Citi信用卡客戶可於2月29日到3月4日獨家優先購票。票價分別為港幣$1980及$980,詳細購買方式將不日公佈!

黎明首個不在紅館大型演唱會
演唱會將於中環海濱活動空間全新搭建巨型全天候恆溫帳篷內舉行
每場只限4,500名觀眾,為配合4D立體視覺及環迴立體聲的現場感觀效果
所有觀眾均可提早進場享受場內各種飲食娛樂設施
Tiffany & Co.特別為每位入場觀賞的朋友送上一盒子的愛

------------------------------------------------------------
演 唱會日期 : 2016年4月28至5月3, 6-7日
票 價 : HK$1980 / HK$980

地 點 : 中環海濱活動空間
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

唔好用d係香港睇唔到既圖==
02 著地 - 鄧麗欣

如果聽日開得翻
可唔可以之後補翻一日?

中環個到都無野搞嫁啦
02 著地 - 鄧麗欣

02 著地 - 鄧麗欣

睇joey ig
真係聽得好清楚
02 著地 - 鄧麗欣

快歌好難聽唔清
艾石仔 發表於 2016-4-29 23:31

咁大聲喎
會唔會誇左d呀
02 著地 - 鄧麗欣

JW 睇得咁開心既
02 著地 - 鄧麗欣

好多都係牛牛
masterdragon 發表於 2016-5-2 23:06

下?
大把跳樓飛啦
02 著地 - 鄧麗欣

黎明個唱首場,JW已經嚟捧場,之後就連曾經同公司傳不和嘅楊千嬅都有到,應昌佑亦曾現身……但一早話會嚟 ...
kayzzz 發表於 2016-5-7 21:54

究竟邊個發明呢樣野
而家個個演唱會都有手幅
謝安琪澳門香港 Twins 林峯 黎明
悶唔悶
仲驚乜喜
02 著地 - 鄧麗欣

應該係香港d fans借鏡台灣/韓國d fans應援而整喇
tungbilly 發表於 2016-5-7 22:29