返回列表 發帖

[Feb/2017] 張敬軒 ‧ 王菀之 The Magical Teeter Totter 演唱會2017

張敬軒 ‧ 王菀之 The Magical Teeter Totter 演唱會2017
演唱會日期:2017年2月16至19日
時間:8:15pm
地點:紅磡香港體育館

東亞銀行 獨家優先訂票
門票售價:HK$680 / HK$480 / HK$300
優先訂票日期:2016年9月19至23日
熱線:2861 1611
網址:www.aegticketing.com
(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。AEG Promotion Ltd.將收取每張門票HK$32之手續費。)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

PUN
呢個PO都講到JO
02 著地 - 鄧麗欣

我覺得頂盡6場....
hin0526 發表於 2016-8-25 17:41

應該唔得?
IVANA一場三面台 都爆唔到喎
02 著地 - 鄧麗欣

關事嘅咩?
kayzzz 發表於 2016-8-25 17:57

就算關事都賣哂飛
FAIL
咁應該5 6月個d演唱會好好賣
02 著地 - 鄧麗欣

02 著地 - 鄧麗欣

18號300無哂??
我禁2張話不足
02 著地 - 鄧麗欣

sammi 而家呢個演唱會part 2, 我有嘗試幫朋友信用卡優先訂, 好似有得back 架喎 ...
lblemon 發表於 2016-9-19 10:25

02 著地 - 鄧麗欣

02 著地 - 鄧麗欣

每人限10張
300又唔駛旨意買到
02 著地 - 鄧麗欣

680得一段頭15行攞岀黎
其實已經係row16起跳
02 著地 - 鄧麗欣

火到黎
我張21呀!
02 著地 - 鄧麗欣

其實側田d 300會睇到好L辛苦
02 著地 - 鄧麗欣

10:25銷情直擊(2連計)

680: 16,17號 賣到20行, 18,19號 單丁
480: 16-19: 29-32行不等
300: 全部只餘單丁
...
lblemon 發表於 2016-9-26 10:29

16 17仲有300連
02 著地 - 鄧麗欣

優先訂購大家收到飛未?
benkwh 發表於 2017-1-24 23:42

點會咁快 2月16先開show
最快都2月頭啦
02 著地 - 鄧麗欣

學友自己一個,而家睇二個
Wing1211 發表於 2017-2-16 23:59

點樣?
咁CAS咪要5點先完?

另外究竟IVANA 有幾愛低科技之歌同粒糖有毒
02 著地 - 鄧麗欣

2030-2315會唔會係勁快完同短..........
咩事呢各位
02 著地 - 鄧麗欣

好時辰 --> 下次愛你
02 著地 - 鄧麗欣