返回列表 發帖
咁食左甜品先定擁吻先
mamakin 發表於 2016-3-18 14:36

波蘿讚我乖 吃了兩個父母
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

噴 我唔係元老 而卻我幾時yum

我直覺話我知 CM有野
SA弟林 發表於 2016-3-18 15:47

你係直?
02 著地 - 鄧麗欣

我覺得有時呢啲野 你唔好咁上心比較好

可能我留意開外國樂壇
啲女歌手成日散/離婚  ...
matthew1990 發表於 2016-3-19 00:59

算啦講左幾年之前仲誇
02 著地 - 鄧麗欣

#我好得閒
02 著地 - 鄧麗欣

其實可唔可以唔好咁負能量
淨係睇佢d post都已經炆
好難想像佢點生活
02 著地 - 鄧麗欣

如果突然想講千嬅d嘢點算
electric 發表於 2016-3-19 19:07

佢又無再派歌
有咩要講
02 著地 - 鄧麗欣

但星夢好似封殺吳若希,出新碟果期零派台歌,好唔尋常
最好的債 發表於 2016-3-19 19:28

笑死我
封殺弱雞
02 著地 - 鄧麗欣

原來四年前今日cm比人告
唔睇fb都唔記得
艾石仔 發表於 2016-3-19 19:18

唔係13年咩?
02 著地 - 鄧麗欣

舊CM好似11年尾死?
定講緊另一次
John 發表於 2016-3-19 20:01

但3月尾呢d時間
02 著地 - 鄧麗欣

好眼訓呀
John 發表於 2016-3-19 23:17

一齊訓?
02 著地 - 鄧麗欣

我搭緊巴士
我在屯門公路。。。
John 發表於 2016-3-19 23:41

搭緊巴士過黎訓
02 著地 - 鄧麗欣

其實我諗起
個陣小寒完全唔俾私約
係點解
02 著地 - 鄧麗欣

有咩?? 佢點樣唔俾法 出po叫人唔好私約??
bagfgfcde 發表於 2016-3-19 23:49

類似個d 唔俾搞壇聚個d好似係
02 著地 - 鄧麗欣

追番佢有用咩? 分咗手就無得返轉頭架啦
rubylovessss 發表於 2016-3-19 23:46

你同邊個講
02 著地 - 鄧麗欣

万刀甲ig班留言嘅人....
rubylovessss 發表於 2016-3-19 23:52

呢到係方力申ig咩?
02 著地 - 鄧麗欣

有咩@@
咁我咪見唔到你囉
John 發表於 2016-3-19 23:52

神既旨意
無辦法

我地唔係見過啦咩
02 著地 - 鄧麗欣

唔係……
John 發表於 2016-3-19 23:53

唔該
02 著地 - 鄧麗欣

你已經病入膏肓啦
睇下醫生啦
electric 發表於 2016-3-19 23:52

你做乜咁直接 我咁多年都唔夠膽咁講
02 著地 - 鄧麗欣

好耐之前好似見過
係麥當勞
John 發表於 2016-3-19 23:58

5 6年前
PUN
02 著地 - 鄧麗欣

唔使
舉手之勞姐
幫下wuwu仲好
John 發表於 2016-3-19 23:58

錫啖先
02 著地 - 鄧麗欣

父母都讚電電乖。。。
-Prince- 發表於 2016-3-20 00:00

吃了兩個菠蘿。。。。
02 著地 - 鄧麗欣

我都唔記得exactly係幾時了
但有人仲爭我一隻ladies & gentlemen楊千嬅dvd ...
John 發表於 2016-3-20 00:02

你唔記得我地初次見面既時間啦
02 著地 - 鄧麗欣

唔記得啦~~
唔好唔開心啦
John 發表於 2016-3-20 00:06

好似仲有樹樹
02 著地 - 鄧麗欣

五六年前仲係pure true siu hin hin嗎?
electric 發表於 2016-3-20 00:26

做乜趁我早訓就話人
02 著地 - 鄧麗欣

嘩 唔小心又訓著左
John 發表於 2016-3-20 04:37

下次小心D
02 著地 - 鄧麗欣

應該都係咁yum
matthew1990 發表於 2016-3-20 11:42

我係隔離壇個ac 08年註冊
02 著地 - 鄧麗欣

hkdiscuss?

唔識
matthew1990 發表於 2016-3-20 11:56

02 著地 - 鄧麗欣

即係咩壇啫
唔知你講乜 好苦苦
John 發表於 2016-3-20 12:00

yahoo 知識
02 著地 - 鄧麗欣

完全唔yum
nicholashin 發表於 2016-3-20 13:15

seen.
02 著地 - 鄧麗欣

幾時先醫好選擇困難症
electric 發表於 2016-3-20 13:32

boy or girl ?
02 著地 - 鄧麗欣

好亂呀
cctv --- John --- Hinz
               |
王子 --- timmy -- isaac
|                    ...
nicholashin 發表於 2016-3-20 15:56

Where are u
02 著地 - 鄧麗欣

nicholashin  匡
nicholashin 發表於 2016-3-20 15:57

But 匡唔愛nicholashin
02 著地 - 鄧麗欣

我係全宇宙唯一一個有冠Come On 嘅人啵
RVHOCPC 發表於 2016-3-20 16:13

我有冠不要不記得
呢個punpun地
02 著地 - 鄧麗欣

angela  cctv -- John -- Hinz        
       \              |
Alibb -- 王子 -- y___y -- isaac        ...
nicholashin 發表於 2016-3-20 16:15

Ruby?
02 著地 - 鄧麗欣

02 著地 - 鄧麗欣