返回列表 發帖
成件事好似關淑怡 06 08 咁
又係復出做一個Classic concert, 兩年後開一個另類Concert
都係3場同2場

銷情應該不怎麼樣, 我昨日十點買到正台黑位既480 蚊 22行...
不過佢最好賣應該係680既 ...
lblemon 發表於 2015-11-24 17:16

尋日仲有G行
今日唔知

睇慧嫻既都係中老年人, 最有效既宣傳方法就係上靚聲王...冇靚聲王真係争好遠 ...
lblemon 發表於 2015-11-24 18:13

但如果上去又係唱夜機傻女千千果d, 好似同今次concert主題唔match

班中老年人都唔係嫻迷, 都只係想聽儍女千千果D 咋嘛.

真正嫻迷唔使宣傳都知道佢開騷啦 ...
lblemon 發表於 2015-11-24 22:07

其實好想佢唱下95後果堆歌
玩味
距離
二人時間
什麼都想要
情意結

睇完佢TVB個音樂會
睇死佢開SHOW都係唱果堆歌

同上上年無分別
最好的債 發表於 2016-1-19 12:22

由80年代既演唱會到而家都係果堆歌, 仲悶過ALAN TAM

今次可能多d冷門歌,同埋何丙編曲,應該有點区别吧
阿mark 發表於 2016-1-19 13:26

希望佢唱下二人時間, 甚麼都想要, 明日有明天, 距離, 同埋最好聽既玩味

雖然好好聽,但想聽多點95年同02年的「新歌」
最好的債 發表於 2016-1-19 13:52

真係聽得太多喇, 其實佢可以唱下其他貨, 好似'我心不死'...呢D半冷既歌

個電視特輯播完銷情好咗好多, 依家得返加場$480有連位, 仲係坐側田區27行...
阻住 發表於 2016-1-19 18:55

所以垃圾台係有佢存在價值

TVB 個SHOW 一出, D飛賣晒

估唔到佢會好賣過憶蓮, 跌眼鏡

4號 同 6號突然放返堆45-46/53-54果啲偏中間位囉,好彩落票房俾加$5手續飛換飛 (本來剩係買到62段超側田區 ...
阻住 發表於 2016-2-16 20:25

乜可以換飛既咩?

傳聞既嘉賓名單
4/3 - 李克勤
5/3 - 鍾鎮濤
6/3 - 譚詠麟
7/3 - 許志安 + 草蜢

堅既話慧嫻姐姐都好公平,  ...
阻住 發表於 2016-3-4 12:44

全部係 / 曾經係環球系歌手
都唔算好唔吸引者(除左中間兩場), 好過次次都係學友唱同一首歌

今次Rundown有進步, 如果再加多d後期歌就更好

今次快歌有驚喜