返回列表 發帖

做咩扮ANGRY BIRD?

希望今次可以唱相信自己, 時間之光獨唱, 世界之最, 理想對象, 如何掉眼淚, 實不相瞞
快歌唱X派對, 熱愛島, 小心女人, 祝大家好過
電影唱醫生與我, 如果我們不再見, 愛上一個人, 如果你有事, 戀上你的床, 情無獨鍾
Side cut唱晒Wonder women成隻啦, 仲有顏色氣味, 你愛我愛不起, 很愛很愛你, 心血來潮

如果以上出現20%都心滿意足

如果有一part係過山車+輕快歌就好

Ladies First/六字箴言/守望相愛/頑固污漬/忘記不起/謝謝王子/激安百 ...
uran 發表於 2016-6-1 23:18

愛上一個人到而家都仲聽緊

仲有咩方法買到飛

黃牛

可以考慮下山頂,炒得唔算離譜,比起780票價
fifty1205 發表於 2016-9-5 23:37

都要double價

開show果朝10am上urbtix撲賣剩既輪椅平台區飛
我都係等第一晚rundown出咗先決定撲唔撲 ...
阻住 發表於 2016-9-5 23:51

thx 等我試下先

佢會唔會唱埋實不相瞞同醫生與我
仲有貪心D可唔可以有埋愛上一個人

花花宇宙大日子失憶周末煩d
fifty1205 發表於 2016-9-20 18:45

我覺得差唔多
仲有光明會 + 艷光4射

其實個side track都唔係好像side track
愛的輓歌勁hit加季選歌
上一次流淚4台冠

愛的輓歌隔佐好多年無唱過就變side track,上一次流淚其實咁多次紅館有無唱過
你愛我愛不起,心血來潮其 ...
阿mark 發表於 2016-9-27 01:12

09年唱左一段降KEY版

<終生美麗>面世後每次紅館都有唱
<花花宇宙>次次紅館都唱
<囍帖街>每次都唱
<少女的祈禱>Every time唱
<光明會> 唔會唔唱
<我的驕傲>唱唱唱唱唱

每個天后都係無限loop.................

愛的輓歌會唔會因為太長太難唱? 同埋太repeat (可能對佢來講)
上一次流淚Love Mi有個medley唱過半首左 ...
masterdragon 發表於 2016-9-27 20:01

如果佢覺得太長其實都可以唱少半段, 好似犀利咁, 呢首我諗好多FANS都鍾意

事業代表作嘛

希望佢個side track演唱會真係會收埋晒呢堆歌喇
masterdragon 發表於 2016-9-27 20:03

side track演唱會可唔可以唱一次實不相瞞呀
雖然呢首明明係主打

咁相信同自己同祝你快樂都係first plug啦!演唱會一次都冇唱過
我始終覺得唔應該太大期望,佢對sid ...
uran 發表於 2016-9-28 11:56

絕對無派過台

如果真正sidecut concert
希望係wonder woman全碟
醫生與我
祝你快樂
真命天子
顏色氣味
情變
秋冬愛的故事
祝大家好過
心肝命椗