返回列表 發帖
我只想討論丁生私生活對千嬅今次言論無興趣,十分小事
Kaybb 發表於 2017-2-8 14:19

丁生私生活的確十分耐人尋味佢身邊總係好多男性物體

呢件事之後, 我睇過丁生IG, 佢POST 過一張後庭相, 令人想入霏霏 ...
wchild 發表於 2017-2-9 15:28

可唔可以PM黎睇下

冇黎幾日, 做咩變左HEHE POST
其實丁生真係有浸HEHE味

BTW 樓上果位好L肉酸, 雙重標準到呢.....
真係龍門 ...
Kyle_ 發表於 2017-2-9 22:30

樓上果位算啦, 覆佢都廢事
繼續討論丁生私生活好過

FROM 07年毒果:

扮 有 錢 仔                                                                                                                                       

自 稱 老 豆 大 把 錢 的 丁 子 高 , 成 日 誇 口 自 己 是 有 錢 仔 , 屋 企 大 把 , 但 這 個 「 有 錢 仔 」 實 則 是 個 月 入 萬 八 的 「 上 進 青 年 」 。 其 父 丁 永 方 雖 然 在 上 海 經 營 皮 具 生 意 , 但 早 年 已 跟 丁 子 高 母 親 離 婚 , 另 外 再 娶 , 已 經 沒 有 再 照 顧 前 妻 一 家 。
九 七 年 金 融 風 暴 後 , 因 為 父 親 生 意 一 落 千 丈 , 丁 子 高 更 加 要 出 來 打 工 養 自 己 , 先 後 在 港 島 區 三 間 同 志 吧 , 包 括 H2O , LAB 以 及 一 間 樓 上 鋪 做 調 酒 師 。 由 於 飲 得 又 talk 得 , 丁 子 高 因 而 結 識 了 不 少 有 米 同 志 。 「 嗰 陣 佢 同 一 個 日 本 籍 嘅 同 志 好 啱 傾 , 成 日 出 雙 入 對 , 對 方 仲 不 時 送 名 貴 禮 物 俾 丁 子 高 。 」 知 情 者 說 。
九 九 年 , 丁 子 高 參 加 全 球 華 人 新 秀 歌 唱 入 娛 樂 圈 , 後 組 成 男 子 組 合 VRF , 以 為 可 以 做 歌 手 賺 錢 , 點 知 反 應 麻 麻 , 出 了 兩 張 唱 片 就 要 散 band 。 雖 然 做 唔 成 歌 星 , 但 因 為 愛 蒲 愛 玩 而 結 識 不 少 名 人 , 於 是 轉 做 公 關 。

呢個topic已經變曬唔同嘢
我都俾人追擊咗幾日
electric 發表於 2017-2-11 04:22

變左丁子高hehe post

係炒熱左個topic 而家賣書賺錢啫
matthew1990 發表於 2017-2-12 12:03

EEG集團經常搵千千笨