返回列表 發帖
咪就係得梁義士個次有講rip囉
之後又del post
大家都睇到佢同習總握手好開心喎

其實佢都唔需要表態
有 ...
kaman921 發表於 2020-10-13 14:56

可能係你睇唔到佢有暗示過啩?
握手單嘢其實都冇乜可改變,佢都唔直視習總,但最應該係當初推咗個show
都係嗰句,當日一線得佢敢post RIP,其他大家冇反得咁勁嗰啲星都冇出過類似post⋯⋯

其實林夕ig係有follow千嬅重點係林夕follow好少人
楊千嬅係藍定黃
我諗一開始大家都知
係佢既公關團隊搞 ...
jason567 發表於 2020-10-13 00:12

同意呀,其實對佢仲有少少寄望係因為林夕仲有follow
不過唔覺得係適合時機搞演唱會

其實有好多fans曾經pm佢   叫佢避免做一d野
   但佢完全做晒
   係佢整臭自己老婆果朵
   佢作為經理 ...
jason567 發表於 2020-10-14 00:19

人人都覺得楊小姐事業俾丁生玩死,阿姐仲話丁生做PR EQ高,真係笑而不語,佢先係最沉不住氣。
千嬅最好都係簽返個專業嘅經理人啦,雖然冇乜可能。

花椒都仆仆地
    聖荷西再仆多d

Mi粉成日狙擊人瑞
    覺得人地搶佢影后 ...
jason567 發表於 2020-10-14 12:08

花椒票房好似ok,唔明聖荷西點解放軟手腳,明明之前有啲宣傳但延期後再上又冇乜宣傳,唔知英皇搞乜

美千無Post黑白女權相攞光環抵贊
好過班女偽人(曲)

我咁講千粉滿意嗎? ...
kaman921 發表於 2020-10-14 11:28

其實美千有post不過好醒post咗喺story,似乎佢有啲sense知道會瀨嘢,可惜丁生依然唔爭氣幫佢再掘其他氹

諗起人瑞最初惹眾怒係致敬事件,當時佢老公都有參與。呢件事真係好肉酸。 ...
Gary 發表於 2020-10-14 10:22

嗰單其實我理解,佢嗰期播緊大陸真人show,應該係要配合上面電視台做呢啲宣傳

近排有mi粉扮人瑞粉混入人瑞貼吧做管理員然後發黑帖⋯⋯好幼稚啊。對Mi冇意見,但係有些fans做到呢個程度 ...
Gary 發表於 2020-10-14 12:48

貼吧?大陸嗰個?事但啦,其實佢兩個本身都冇乜嘢但啲fans仲咁唔化?

都爭唔到獎囉 (鬼叫電影公司心急上年玩偷步,已經衰左第一樣)
又唔可以同林嘉欣個部撞期,免得兩敗俱傷, ...
cakeiii2000 發表於 2020-10-14 13:25

係咪改篇個劇本出事?照計本身舞台劇個劇本好掂㗎喎
我原本想睇但佢啲場次Cut得好快,原本以為佢同麥路人票房會相若,估唔到咁差,連本土電影金都叔叔都比不上。

本身fans都冇乜嘢,因為12年金像影后嗰次突然間激化左⋯⋯
Gary 發表於 2020-10-14 14:09

唔妥佢後來居上吧,但嗰年啲風全部都係吹奏千嬅,Sammi從來都唔係大熱,只係二人以前被比較得多先用嚟做娛樂版題材啫

12年女演員幾弱雞, 江若琳其實好有驚喜, 但衰年資短
連評論學會索性從缺, 仲以為佢會鼓勵新人(當年sammi, ...
cakeiii2000 發表於 2020-10-14 19:06

咪就係因為Sammi同千嬅都攞過評論學會影后,佢哋擺明覺得千嬅唔值攞多次所以索性從缺

之前話香港場會重新執下個歌單,講係咁講,對佢間公司冇乜期待。BTW,係內地巡迴嗰歌單係OK既,兩地聽眾 ...
Gary 發表於 2020-10-15 12:20

係,所以感覺而家反佢嗰啲大部份根本都唔係fans
我都同意多功能老婆真係好爛,啲人都係為佢而睇

不過個人口碑越做越爛係事實。唔明點解佢唔靜下心來好好做張大碟,或者簽番間大公司幫佢接d好劇本。
而家 ...
Gary 發表於 2020-10-15 13:25

主因可能係因為半上岸,唔使簽大公司搏殺。
講真佢都半過氣,其實都冇乜更大野心,開巡迴應該係佢目前最大目標,做唱片唔搵錢,都唔望佢之後仲做得好多張
呢首第一主打幾對辦,唔知係咪仲有大碟

聽完嗰訪問,又明佢少少。都係希望好好既作品出來先,演唱會最好唔開。 ...
Gary 發表於 2020-10-15 20:02

咁唯有寄望開唔成,下年先算
呢兩日聽訪問感覺幾特別,突然發現一年來真係好少聽佢自己講自己嘢,成年佢都喺報道上出現但都好似冇佢真身回應過

係咁既敏感時期,佢出黎回應都冇用,講乜都會被踩。d人已經當佢係成個香港既背叛者。
其實諗諗下,究竟係 ...
Gary 發表於 2020-10-16 13:36

同意,本身唔需要出嚟回應,不過出面講足成年真係好有影響
所以我覺得佢開YouTube channel 條路係啱,俾返個發言平台自己,不過演唱會就可以等等先

呢度大家應該無意攻擊其他歌手,樓上唔使煽風點火踩Sammi喎

麥路人票房好定唔好都唔一定關千嬅事,始終阿王先係擔正,不過同意成績已經比想像中好

有無美會員頭先數碼港睇完首映?
好似Part I啲參加新秀/第一次見美吹/華星/正東新藝寶經歷之前聽過 ...
阻住 發表於 2020-10-17 20:00

不過quote咗好多夕爺歌詞

微博已經流傳緊紅館Rundown

唔知係9作定學埋大陸d衰野,未開show就爆晒出黎 ...
mychart- 發表於 2020-10-18 21:04

簡體字嗰個?似流料多啲