返回列表 發帖
空城記冠埋,一碟6冠,仲勁過當紮時期
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

因為有家謙加持?
EricC2021 發表於 2024-2-26 05:12

期待家謙自己碟一碟6冠多啲
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

903真係骨子裡buy Eason
佢如果唔係環球,可能再癲d
好彩佢2017開始唔爭獎 唔似hins ...
joey2009 發表於 2024-2-26 11:02

Chinup 真心無以前經典歌曲質素咁好,流行榜成績反而好到一個點
rthk一碟7冠真係大癲
click here

近十年中文歌曲龍虎榜成績最好之專輯(至少6冠):
江海迦 (2024) 8冠1亞
容祖兒 (2021) 8冠
陳奕迅 (20 ...
FT528 發表於 2024-2-26 15:01

計歌曲唔係計週數
click here

本身嗰個台都無乜歌可以冠
mt666 發表於 2024-2-26 15:21

903都6冠,咩玩法
click here

Mc上年歌海咪又係壓住播金唔到
係你嘅真係六月先派都照金
Tantamjj 發表於 2024-2-27 12:41

MC唔好再拍徐浩啦,首首記憶綿x.0同地滑x.0點玩落去?
click here

唔止
獨立歌手都會睇住啲留言同AP做嘢㗎
米色蘇 發表於 2024-2-27 23:16

你講緊-O-O?
click here

Diff. vs 念
首戰毫無疑問Gin首勝
Wing1211 發表於 2024-2-29 18:11

因為播一次念可以Diff到兩次
click here

得2分鐘
粗製濫造
梨胃言 發表於 2024-2-29 23:02

其實 tune到唔知佢唱咩
click here